0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Научих се да бъда силна

Звучи невероятно, но една неподходяща връзка обърка целият ми животneshtastna lubovЗаспах млада, хубава и здрава, а се събудих дебела, болна и стара. Всичките тези години ми бяха като сън. Не знам нито какво съм правила, нито защо. Знам само, че ми беше много, много лошо.
Обичах един човек, той си отиде, заряза ме със съобщение във фейсбук. И аз започнах да страдам. Не излизах, ядях като за последно, молех се да умра и ходех на работа колкото да правя нещо по-различно от това да се самосъжалявам. Знам, че бях глупава. И съвсем скоро разбрах защо.
От онова време са минали почти четири години. Нищо не се е променило, още съм сама. Компания ми правят единствено болестите, които сама си докарах. Като диабета...
Сега много ми се иска да върна времето, но няма как. Боря се с килограмите, боря се с тъпата ми инертност, боря се със себе си, за да оцелея. Пиша това не за да се оплаквам, а за да ви кажа, че след като започнах да пия капките Диабетал аз за първи път от много години се почувствах добре. Живнах и в интерес на истината малко се амбицирах. Пробвах всички онези съвети, които ми дадохте, взех си и книгата, която ми препоръчахте и сега малко по малко се взимам в ръце.
Не искам живота ми да преминава повече по този начин – да съм будна и да спя. Благодаря ви за разбирането, отделеното време и помощта. Ще ви пиша пак след месец, а ако идвате към Стара Загора може да ме известите, за да си запиша час за преглед.
Нямам против да публикувате писмото ми. Надявам се никой друг да не постъпва със себе си така, както аз...
Венета

ДИАБЕТАЛ е билков екстракт, който съдържа уникален набор от билки, чиято единствена цел е да поддържат нормално ниво на кръвна захар във вашия организъм. 
ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА НА телефон 02 850 21 76 или 0887 599 268
За допълнителна информация и поръчка – diabetal@gmail.com
Цената на едно шишенце ДИАБЕТАЛ е  43 лв, а доставката е БЕЗПЛАТНА!

Поръчайте

diabetal.jpg
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268


Капките Диабетал за нормализиране на кръвната захар в организма при Диабет тип 2. 
 
Купете 2 опаковки Диабетал на промоционална цена от 80лв и ползвайте отстъпка от 11лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
 
Можете да закупите Диабетал и от нашите аптеки в цялата страна, аптеките вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Май 2020

Content
LivedaMed2000