0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Получих диабет от стрес

Преди около 13 години преживях няколко драми, които ми причиниха стрес и депресия


стрес Получих диабет от стрес

Родителите ми катастрофираха. Катастрофата не беше тежка, но имаше един период от няколко часа, през които аз не знаех какво е състоянието им. Тогава се притесних и вдигнах кръвно. След като разбрах, че поражения има само по колата и те са леко пострадали, аз се влоших здравословно. Започна да ми се вие свят. Отслабнах много, не можех да спя. Отидох на лекар и си пуснах изследвания. Всичко беше сравнително добре, предвид стреса, който преживях, единствено кръвната ми захар беше много висока. Така започна моята история с диабета.
Макар и да нямах типични симптоми, като често уриниране, например, лекарката ми изписа хапчета, с които да третирам диабета и да уравновесявам кръвната захар. Минах и на диета.
Оттогава минаха почти 13 години. Животът ми се оправи, родителите ми са добре, сменихме 3 кои, пътуваме, забавляваме се, но диабетът си остана. Правя каквото е необходимо и често забравям, че съм болна. Взех капките Алкофитал като средство, което да смени хапчетата, за да направя някаква почивка и да почина малко от химията. Доволна съм, защото ми е по-спокойно и ми е по-хубаво така. Хубаво е, че има и алтернативна терапия за диабета. Човек понякога се улисва в ежедневието и забравя да пие хапчета. Аз поне съм така, защото работата ми е много динамична. Ако се почувствам не добре или кръвната ми захар леко се е покачила, аз взимам от капките Диабетал и нещата малко се уравновесяват. Тези капки са моята спешна помощ за диабета.
Лора Апостолова от София

ДИАБЕТАЛ е билков екстракт, който съдържа уникален набор от билки, чиято единствена цел е да поддържат нормално ниво на кръвна захар във вашия организъм. 
ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА НА телефон 02 850 21 76 или 0887 599 268
За допълнителна информация и поръчка – diabetal@gmail.com
Цената на едно шишенце ДИАБЕТАЛ е  43 лв, а доставката е БЕЗПЛАТНА!

Поръчайте

diabetal.jpg
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268


Капките Диабетал за нормализиране на кръвната захар в организма при Диабет тип 2. 
 
Купете 2 опаковки Диабетал на промоционална цена от 80лв и ползвайте отстъпка от 11лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
 
Можете да закупите Диабетал и от нашите аптеки в цялата страна, аптеките вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юли 2020