0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Поставям си целите така, че винаги да са ми на една ръка разстояние

Аз не съм се чувствал зле зле. Отидох при лекарката за моя годишен преглед и открих, че имам диабет тип 2. Аз дори не мога да кажа, че съм имал някакви кой знае какви оплаквания


Синът ми също е пълен и затова заедно прилагаме моята диета снимка: Интернет Синът ми също е пълен и затова заедно прилагаме моята диета
снимка: Интернет

Винаги съм бил активен и се оттеглих от професията ми, след като 25 години бях учител по физическо. Завършил съм Националната спортна академия. Движението винаги е било всичко за мен, но си имам ген, който не ми позволява да съм много слаб. Същото е и с моя син, който също е малко пълен, но за съжаление той не е много активен със спорта.
Теглото ми е било на границата. Докато бях учител съм имал и периоди, в които съм бил по-слаб. Затова не можах да повярвам, когато моята лекарка ми каза, че имам диабет. Интересното е, че тя също има диабет от втори тип.
При първия преглед стана ясно, че черния ми дроб е малко увеличен. Това наложи диета. Аз комбинирах диетата с упражнения и това даде още по-добър вариант. Главното при мен беше да отслабна, за да мога да поддържам нормални нива на кръвната захар.
Бавно свалих килограмите. Не ми беше много лесно и с диетата, но знам какви са последиците от тази болест, затова правя всичко необходимо, за да успея да съм в норма. Ако имам проблемен ден взимам от  капките Диабетал. Не съм много редовен техен потребител, но е хубаво човек да ги има под ръка, както казах - за всеки случай.
Васил Караманалиев от Благоевгрд

ДИАБЕТАЛ е билков екстракт, който съдържа уникален набор от билки, чиято единствена цел е да поддържат нормално ниво на кръвна захар във вашия организъм. 
ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА НА телефон 02 850 21 76 или 0887 599 268
За допълнителна информация и поръчка – diabetal@gmail.com

Поръчайте

diabetal.jpg
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268


Капките Диабетал за нормализиране на кръвната захар в организма при Диабет тип 2. 
 
Купете 2 опаковки Диабетал на промоционална цена от 80лв и ползвайте отстъпка от 11лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
 
Можете да закупите Диабетал и от нашите аптеки в цялата страна, аптеките вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юли 2020