0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

С капките Диабетал кръвната ми захар е в постоянна норма


С капките Диабетал кръвната ми захар е в постоянна норма

Ползвам капките Диабетал, тъй като имам диабет тип 2. Имах много високи нива на захарта - почти 12, но успях да вкарам резултатите от изследванията в норма, тъй като ползвам билковия извлек, който представляват капките Диабетал.

За тези капки мога да дам само положително мнение. Не ми се налага да взимам някакви други лекарства, пия си ги с удоволствие и съм доволна от начина, по който те действат на здравето ми. За мен е много важно това, че смъкването на показателите на кръвната захар става постепенно, балансирано е, а не изведнъж да се сгромоляса, както става като се пият лекарства.

Освен това, гледам да спазвам все пак някакво приличие и норма в храненето. Защото, лекарствата може и да повлияват на състоянието на хората, които страдат от диабет, но както казах там нещата са много резки. И да пазиш диета, и да не пазиш диета - те смъкват нивата на кръвната захар. Друг е въпроса, че втория тип диабет се повлиява изключително добре, когато се взимат билки и се комбинира тяхното въздействие върху човешкото тяло и системи в него с подходящо щадящо хранене.

Аз се спрях на разделното хранене. Това за мен е най-доброто хранене, защото ми дава от всичко, от което имам нужда. Освен това, когато аз се храня разделно, успявам да се чувствам сита. И това ми дава възможност да не злоупотребявам с някакви забранени неща, които аз иначе много обичам.

Капките Диабетал побеждават диабета със силата на билките, събрани в тях!

Като казвам разделно хранене, имам да обясня още нещо. Онова, което правя допълнително е да си вкарвам един ден, през който пия само чай и разредено кисело мляко с вода, или ако мога си купувам суроватка. Това е моя принос към възстановяването ми, плюс това, че взимам капките Диабетал.

Диабеталът го използвам вече повече от осем месеца. Смятам да вкарам малко време, през което да си почина. Хубаво е да се прави такава пауза, защото организма го изисква.

Още нещо, което е добре да знаете за тези капки това е, че те са направени от билки. На билките им е нужно време да се натрупат в организма, така че да си започнат тяхното действие.

Не бива да се забравя и факта, че все пак природата си знае работата. В днешно време, когато сме навсякъде в една химия с отровен въздух, отровена храна и какво ли още не, ползването на билки е за предпочитане. Аз се радвам, че попаднах на информация за тези капки. Ще се радвам ако моето писмо помогне на някой да започне своето лечение на диабет тип две по правилния начин.

Милка Минева Сотирова от София на 51 години


Поръчайте

diabetal.jpg
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268


Капките Диабетал за нормализиране на кръвната захар в организма при Диабет тип 2. 
 
Купете 2 опаковки Диабетал на промоционална цена от 80лв и ползвайте отстъпка от 11лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
 
Можете да закупите Диабетал и от нашите аптеки в цялата страна, аптеките вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юли 2020