0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

С капките Диабетал поддържам нивата на захарта стабилни


С капките Диабетал поддържам нивата на захарта стабилни

Разбрах, че имам диабет, когато бях на 31 години. Но, живях с диабета още от времето, когато бях дете

Създаването на осведоменост за диабета винаги е било моя страст. За първи път разбрах за диабета в много ранна детска възраст. По онова време майка ми беше диагностицирана с диабет. Сестрата на майка ми също имаше диабет, както и лелята от страна на баща ми. Както виждате, генетично съм предразположена към развитие на диабет.

Майка живееше нормален живот с диабет в продължение на почти три десетилетия, преди да умре. Израснах със сестра ми и моя брат в град Ямбол. Баща ми беше водопроводчик, а майка ми - обикновена домакиня. Тя не беше много образована, но въпреки това беше мъдра и дисциплинирана жена. Щом се разбра, че е болна, мама започна да следва съвета на лекарите и незабавно промени диетата и начина си на живот. Всъщност, цялото семейство трябваше да започне да се храни като нея в процеса на нейното лечение.

На село, при баба ми, имахме прекрасна градина, пълна със здравословни зеленчуци и цветя - хората наоколо, а и тези, които ни идваха на гости, винаги се възхищаваха от нея. Мама до последно работеше нейната си работа, прекарваше живота си като нормален човек, въпреки болестта диабет, и беше истинско вдъхновение за всички нас.

След години, въпреки че храненето ми изобщо не беше такова, като на повечето хора, диабетът се сети и за мен. Това е заплаха за живота на всички и много хора умират ненужно, просто защото са неинформирани. Ако са знаели за диабета, биха могли да отидат на лечение, преди усложненията да започнат, и щяха да са все още живи днес. Трябва да образоваме хората за болестта и да ги научим да контролират диабета.

Майка ми винаги казваше, че „щастието е начин на мислене, трябва да вземеш съзнателно решение да бъдеш щастлив". Може да се почувствате глупаво, когато го опитате за първи път, но то наистина работи, и само след няколко седмици, ако сте достатъчно упорити, се превръща в начин на живот.

Макар диабета ми да е добре контролиран вече, аз не спирам да вземам капките Диабетал, които всъщност ми помогнаха да нормализирам нивата на захарта. Благодарение на тях стабилизирах болестта, която можеше да ме направи мъртва и студена, като парче айсберг. Да, повечето хора смятат диабета за не чак толкова опасен, но това е погрешно. Човек трябва да знае, че разболеели се, сложат ли му диагнозата "диабет", това означава, че без прекъсване трябва да се стреми да си контролира начина на живот.

Здрави да сте. Лекувайте се навреме, за да не се стига до фатални случки, ако страдате от диабет. А ако все още тази болест не ви е нападнала - превенция, превенция и пак превенция.

Биляна Горанова на 34 години от София


Поръчайте

diabetal.jpg
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268


Капките Диабетал за нормализиране на кръвната захар в организма при Диабет тип 2. 
 
Купете 2 опаковки Диабетал на промоционална цена от 80лв и ползвайте отстъпка от 11лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
 
Можете да закупите Диабетал и от нашите аптеки в цялата страна, аптеките вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юли 2020