0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

С помощта на капките Диабетал и лека диета свалих кръвната захар


С помощта на капките Диабетал и лека диета свалих кръвната захар

Преди време ми откриха, че имам висока кръвна захар. После направих други изследвания, бях при специалист и стана ясно, че имам диабет тип 2.

Появата на диабета при мен не е само заради това, че съм дебела. Преди да започна лечението с капките Диабетал аз бях даже още по-дебела. Сега малко отслабнах.

Може би трябваше да започна с това, че се казвам Габриела и съм на 28 години. Такава болест не е за млад човек, като мен. Даже за никой млад човек не е. Обаче, нали старите хора казват, че който сам си направи нещо, никой друг не може да му го направи. И са прави. Ако не си бях позволила да надебелея толкова, ако се бях ограничила навреме с храната, може би сега щях да си спазвам диетата за удоволствие, а не защото се налага.

Не ме разбирайте погрешно. Аз много съжалявам за това, което сама съм си причинила на моето здраве. Но, освен многото килограми за появата на диабета донякъде вина има и емоционалното състояние, в което бях.

Капките Диабетал помагат да се свали кръвната захар. Редовната употреба гарантира добро здраве

Аз имах много изнервяща работа. Бях на доста отговорен пост, като отговарях за един цял отдел. Имах около 30-на човека, които пряко зависеха от моите решения. Напрежението и умората ме караха да ям. Не почивах, притеснявах се, а това също е от значение. Не може човек да се справи с всичко - и с работа, и с домакинство, понеже аз живея с моя приятел и неговото 2-годишно дете от първия брак. Жена му го зарязала още като е била на 4 месеца малката. Извинява се с някаква следродилна депресия, ама и до ден-днешен се обажда един път в месеца да си види детето. Както и да е, на мен тези задължения и грижи не ми тежат, даже напротив.

Но, в тази връзка аз трябва да се погрижа за здравето си, защото искам един ден и аз да имам деца. Затова съм решена на всяка цена да отслабна, да се справя с диабета напълно и да си подредя живота както трябва. Да е добре и за мен.

Капките Диабетал започнах да ползвам, тъй като не исках веднага да започвам да свалям захарта с лекарства. Трябваше да се опитам първо да започна с диета и някакви билки. И в това отношение Диабетала ми свърши много добра работа. За диетата съм си амбицирана по принцип. А и тя не е нещо сложно. просто изчистих всякакви боклуци от храната си - пасти, торти, бонбони, кока-кола, хляб, захар под всякаква форма. Както виждате, не е кой знае колко трудно.

Габриела Захариева на 28 години от София


Поръчайте

diabetal.jpg
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268


Капките Диабетал за нормализиране на кръвната захар в организма при Диабет тип 2. 
 
Купете 2 опаковки Диабетал на промоционална цена от 80лв и ползвайте отстъпка от 11лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
 
Можете да закупите Диабетал и от нашите аптеки в цялата страна, аптеките вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Септември 2020