0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Само диета за лечение на диабет не е достатъчно


Само диета за лечение на диабет не е достатъчно

Ако искате да имате резултат от лечението на диабет, не стига само диета. Нужно е да се взимат и билки.

Аз съм на 47 години жена и имам диабет тип две. Много високи стойности на захарта, много голям проблем. Изобщо не предполагах, че може да имам диабет, и когато ми излязоха изследванията, и джипито ми каза какъв е проблема, направо онемях. Не знам защо се изплаших толкова. Сигурно защото си мислех, че това е от онзи диабет, дето се лекува с инжекция.

Честно да си призная, до онзи момент изобщо не бях наясно с това заболяване. Мога с часове да ви говоря за колит, гастрит, язва, но за диабета нищо не знаех, само бях чувала.

Аз, освен от килограмите, дето ги имам, вдигнах захарта и от стрес. На сестра ми детето много ме стресира веднъж, направи една беля, и аз се притесних и кръвната захар ми отиде на 13. Направо, как съм била останала жива с тази захар - не знам. Но, взех се в ръце. Направих си изследванията, започнах си лечението. И най-вече - стриктно да спазвам диета.

Съчетайте диетата при диабет с билковите капки Диабетал за отлични резултати при лечението на диабет

Обаче, запознах се с една жена, която също като мен има такъв диабет. И тя ми каза за капките Диабетал. И ми вика, че не може да се лекува диабет само с диета, трябва и билки да се взимат, за поддържащо лечение, ако не взимам лекарства. А аз хапчетата вече ги бях спряла. И затова я послушах. Взех си капките Диабетал, които са билкови и ми създават много добро усещане. Вече не знам колко време ги взимам, сигурно ще станат четири-пет месеца. И откакто ги взимам, много добре се чувствам. Най-вече ми е хубаво за това, че не ми се налага да пия лекарства, и нивата на кръвната ми захар са ОК. Направо добре се чувствам. Ще продължавам да ги взимам и да си правя диетата, за да може да се държи диабета под контрол.

Фиданка Стойкова от Пазарджик


Поръчайте

diabetal.jpg
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268


Капките Диабетал за нормализиране на кръвната захар в организма при Диабет тип 2. 
 
Купете 2 опаковки Диабетал на промоционална цена от 80лв и ползвайте отстъпка от 11лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
 
Можете да закупите Диабетал и от нашите аптеки в цялата страна, аптеките вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юли 2020