0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Температурата пряко влияние върху риска от затлъстяване и диабет

Австралийски експерти са установили, че относително ниската температура на мястото, където живеем, дава възможност за увеличаване обема на депозитите на кафявата мастна тъкан


temperaturaНо в топли условия, този слой намалява, пише WebMD. Известно е, че кафявата мастна тъкан изгаря бялата мастна тъкан и генерира енергия за загряване на тялото. Ако човек има голямо количество кафява мастна тъкан, той не трябва да се страхува от диабет и затлъстяване.
Д-р Пол Лий изучил проблема, като избрал сред желаещите да участват в проучването здрави хора. Доброволците са били настанени в стаи с различни температури в продължение на четири месеца (в първия месец - в стая с температура от 22 градуса, а вторият - в една стая с температура 19 градуса, през третия месец - отново 22 градуса, а на четвъртия - 27 градуса).
Участниците можели спокойно да извършват обичайните домакински задължения и работа, но през нощта те били поставени в строго контролирани условия. Температурата поддържана в първия и третия месец се счита за неутрална (тялото не произвежда топлинна енергия за отопление). Така станало възможно да определи първоначалното количество на кафявата мастна тъкан.
Впоследствие, нейния обем се увеличава с 30-40% през втория месец, в третия се връща в норма, и е намаляла в четвъртия месец. Ефектът не зависи от това, каква е температурата на улицата. Чувствителността към температурните колебания е особено висока, ако лицето, първоначално е имало много кафяви мазнини. При това положение човек се нуждае от по-малко инсулин след хранене, за да може нивото на захар да върне към нормалното. Следователно, ниски температури са за предпочитане при диабетиците.

ДИАБЕТАЛ е билков екстракт, който съдържа уникален набор от билки, чиято единствена цел е да поддържат нормално ниво на кръвна захар във вашия организъм. 
ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА НА телефон 02 850 21 76 или 0887 599 268
За допълнителна информация и поръчка – diabetal@gmail.com

Поръчайте

diabetal.jpg
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
еmail : info@kapkite.com


Капките Диабетал са продукт за нормализиране на кръвната захар в организма. 
Можете да закупите Диабетал и от нашите аптеки в цялата страна, аптеките вижте ТУК

Купете 2 опаковки Диабетал на промоционална цена от 80лв и ползвайте отстъпка от 11лв
ПОРЪЧАЙТЕ
Content
LivedaMed2000