0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Вече знам колко важна е грижата за здравето и ранното диагностициране на диабета

Преди десет години един проницателен лекар ме диагностицира с диабет тип 2


диагноза диабет
Аз нямах нито един от класическите симптоми на диабет като бърза загуба на тегло, изключителна жажда и често уриниране. Само дето чувствах страхотна умора. Ама толкова уморена се чувствах, че съм викала Бърза помощ, защото не можех да ставам от леглото. Мислех си, че това е от многото работа, която имах. После си внуших, че имам рак в главата – какви ли не глупости ми минаха през ума. Няма да ви обяснявам как за една година успях да тествам всичко, което се продава в аптеката против гъбички. Имах ужасни сърбежи долу. По-късно разбрах, че това също е било симптом на диабета, но кой да знае.
Неуправляемият диабет може да има опустошителни ефекти като слепота, сърдечни и бъбречни заболявания, увреждане на нервите, бъбречна недостатъчност, както и ампутация на крак. Аз съм мотивирана да запазя здравето си, без да се излагам на допълнителни рискове и усложнения. Затова всичко при мен е много обмислено вече. Мисля кога спя и колко спя, колко и кога ям и най-вече – всяка една свободна минута аз гледам да спортувам, да правя нещо, за да не качвам килограми и да държа кръвната си захар в норма. Капките Диабетал са един от начините, които ми помагат, поне що се отнася до кръвната захар и нейното поддържане в норма. Затова вече знам колко важно е да се ходи редовно на лекар и да се търси помощ. И най-вече – знам, че природата е незаменим лекар.
Росица Жекова от Ямбол

ДИАБЕТАЛ е билков екстракт, който съдържа уникален набор от билки, чиято единствена цел е да поддържат нормално ниво на кръвна захар във вашия организъм. 
ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА НА телефон 02 850 21 76 или 0887 599 268
За допълнителна информация и поръчка – diabetal@gmail.com
Цената на едно шишенце ДИАБЕТАЛ е  43 лв, а доставката е БЕЗПЛАТНА!

Поръчайте

diabetal.jpg
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268


Капките Диабетал за нормализиране на кръвната захар в организма при Диабет тип 2. 
 
Купете 2 опаковки Диабетал на промоционална цена от 80лв и ползвайте отстъпка от 11лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
 
Можете да закупите Диабетал и от нашите аптеки в цялата страна, аптеките вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Май 2020

Content
LivedaMed2000