0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Доктор Гайдурков съветва как да променим храненето си, за да сме здрави

Прочетете съветите на доктор Гайдурков за това как да променим храненето си, за да сме здрави


doktor gaidurkov
Към края на зимата е редно да имаме малко луфт в храненето, за да се разтовари организмът. „Най-добре е да му дадем сурова храна", препоръчва от страниците на "Рецепти за здраве" специалистът по лечебно хранене доктор Гайдурков. Специалистът съветва как да променим храненето си за известен период, за да почистим тялото отвътре и така да подобрим здравето си.
Най-добре, според доктор Гайдурков е да посветим няколко дни на разтоварваща програма. Би било чудесно тя да е две седмици, но дори и 3 дни да я спазваме, тялото ни ще бъде благодарно. Става въпрос за хранене само с плодове, зеленчуци и ядки, фрешове и смутита. Суровата храна алкализира и снема отпадъците от тялото, които са киселини. Освен това с тази програма се намалява целулитът и лицето видимо се подмладява.
Морковите, червеното цвекло, магданозът, доматите, селърито, целината, руколата, зеленолистните зеленчуци са задължителни.
Как да ги овкусяваме, ако от тези зеленчуци правим смути вместо закуска?
Ако се прави смути или фреш от тях, може да се овкуси с джоджен, мента, копър, босилек, лимон, парче джинджифил, куркума. Хубаво е да слагаме в смутито повече магданоз, защото има екстра съдържание на Витамин С. Освен това, задължително трябва да се сложи рукола, млад спанак и свежа коприва. Важно е разреждането да е със зеленчуков или плодов сок, не с вода. Доктор Гайдурков предпочита смутито със сок от целина, чесън и лимон. Много вкусен и полезен е фрешът гаспачо - от моркови, червено цвекло, магданоз, домат, смлени ядки като небелен сусам, лющено конопено семе и др. Подправките са от гореспоменатите по желание.

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com
https://youtu.be/lwGFsd2yGZU

Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капки Хепавитал - за прочистване на черен дроб и жлъчка.

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Октомври 2019

Content
LivedaMed2000