0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Масло от цитруси предпазва от рак на черния дроб

Вещество, съдържащо се в маслото от цитруси, предпазва от рак на черния дроб


лимони Масло от цитруси предпазва от рак на черния дроб


Това става ясно от изследване на немски учени от Рурския университет в Бохум.
За терпените, група съединения, съдържащи се и в етеричните масла, отдавна се знае, че спират растежа на раковите клетки и дори ги убиват. Но сега се оказва, че същия ефект има и цитронелалът -терпен, който придава специфичния мирис на лимона.
Екипът от Бохум подложил туморни чернодробни клетки на въздействието на 11 вида терпени в различни концентрации. Два от тях - цитронелал и цитронелол, са извлечени от лимоново масло. Те довели до натрупване на калций в туморните клетки и това спряло делението им и растежа на тумора.
Според учените това откритие ще доведе до появата на нови лекарства срещу рак, които няма да имат нежелани странични ефекти.
Лимоните са най-обсъжданите и предпочитани цитруси за превенция на здравето. Повечето хора не ядат лимони в такива количества, в които те ядат портокали или ябълки, тъй като те са твърде кисели на вкус. Свикнали сме да ядем лимони като вкусови добавки в странични ястия или салати, разнообразие от алкохолни и безалкохолни напитки. Лимоните обаче, са едни от най-полезните плодове, които природата е създала за нашето здраве.
Малко хора знаят, че лимоните, макар и много кисели на вкус, влияят на организма като алкализиращ продукт. Когато говорим за кисела или алкална храна, важното е, как това се отразява на организма след храносмилането. Ето защо консумацията на лимонов сок трябва да стане задължителна не само заради здравето на черния дроб, но и на целия организъм. единствено хората, които имат стомашни проблеми трябва да са внимателни с включването на лимоните към тяхната здравословна диета.

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com
https://youtu.be/jtAP49vJi44

Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капките Хепавитал са продукт за прочистване на черен дроб и жлъчка.
Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юли 2019

Content
LivedaMed2000