0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Здравословната храна е добра превенция за черния дроб

Здравословната храна може да ви помогне да предотвратите някои доста опасни заболявания на черния дроб


Double_diabetes За здравето на черния дроб е добре да бъдат включени в диетата храни и каша направени от зърнени храни (елда, овесени ядки и т.н.). Кашата от елда съдържа много протеини и аминокиселини, които са "строителен материал" за клетките на черния дроб. Овесената каша предотвратява отделянето на различни вредни вещества и стабилизира нормалната работа на черния дроб.
Растителните масла, студено пресован зехтин, ленено масло и други поддържат здравето на черния дроб, като изчистват токсините. Въпреки това, вие трябва да ги използват пестеливо. В противен случай ефектът ще бъде абсолютно противоположна на очакваното. Не бива да ползвате растителни масла без да се консултирате с лекар или диетолог и в никакъв случай не бива да пробвате прочистване със зехтин и лимонов сок.
Билки, зеленчуци и плодове от по-чист произход - всичко това са полезни продукти за черния дроб. Много е полезно да включите в хранителния си режим храни като зеле, моркови, лук и цвекло. Поради тяхната висока концентрация на активни съставки не само може да подобрите състоянието на болния черен дроб, но също така и да направите пречистване от токсини. Полезно за черния дроб е да хапвате варен фасул, чиста прясна вода в големи количества, минерална вода и пъдпъдъчи яйца.
Всички тези продукти поддържат здравето на черния дроб и имат терапевтичен ефект върху него. Но не забравяйте за това, че трябва да бъдете умерени в самолечение. И в никакъв случай да не се опитвате да победите всички заболявания с помощта на само един правилно хранене. Ако имате сериозен проблем, консултацията с лекар е задължителна.

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капките Хепавитал са продукт за прочистване на черен дроб и жлъчка.
Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ПОРЪЧАЙТЕ
Content
LivedaMed2000