0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Каква храна е вредна за нашия черен дроб?

Трябва да знаете, че вредната храна за нашия черен дроб включва прекомерна употреба на масло, мас и тлъсто месо (агнешко, бекон, патица, гъска, и т.н. )


храна Каква храна е вредна за нашия черен дроб?

Натоварването на черния дроб се увеличава пропорционално на броя на мазнини, което е необходимо за получаване на стомаха. Поради същата тази причина за черния дроб е опасна прекомерна употреба на силни бульони, сладкиши, шоколад, какао, сладкарски кремове.
Пържените храни имат изключително негативен ефект върху черния дроб. Факт е, че по време на пържене, токсичните продукти, които допринасят за разрушаването на чернодробната тъкан, и неговата функция е нарушена. Това важи и за пържените картофи и чипсове, тъй като тези продукти са произведени при високи температури. При производството им се произвеждат токсични вещества, а именно те трябва да се филтрират от черния дроб. Също вредена е храната, приготвена в растително масло, което вече е използвано. Маслото трябва винаги да се използва при пържене само веднъж. Ако вече имате проблем с черния дроб, пържената храна по принцип следва да бъде изключена от хранителния режим.
Храната, която съдържа голямо количество въглехидрати не влияние добре върху черния дроб. Фактът, че голямо количество въглехидрати е било погълнато наведнъж и за дълго време, може да причини натрупване на мазнини в черния дроб. Тези продукти включват: бял ориз, бял хляб, повечето от сортовете зърнени закуски и др .
Според учените, пушени и варени меса в прекомерно голямо количество също имат негативен ефект върху нашия черен дроб. Фактът, че при тяхното производство, се използват канцерогени и подобрители на вкусовите качества и красиви цветове, би трябвало да ви е достатъчни и да ви накара завинаги да стоите далеч от такива храни.

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Поръчайте

pora4ay_baners2
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капки Хепавитал - за прочистване на черен дроб и жлъчка.

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Октомври 2020