0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Здравословните храни могат да бъдат вредни - научете защо

Това са само три надписа върху етикетите на здравословните храни, които могат да ви подведат


zdravoslovnite hrani
Какво означава „без холестерол"


Този надпис на етикета не е нищо повече от рекламен трик - доста често се поставя на продукти, които няма как да съдържат холестерол (като например растителните масла), за да привлече вниманието на клиента. Холестерол може да се съдържа единствено в храни от животински произход. Имайте предвид също, че продукт без холестерол не са непременно полезни. Например в сладкарските изделия и маргарина няма холестерол, но те съдържат трансмазнини.
„Без захар" не значи без бързи въглехидрати
Дори в продуктите с надпис „без захар" производителите може да добавят бързи въглехидрати: захароза, малтоза, царевичен сироп, мед, плодови концентрати, меласа - всички те също съдържат бързи въглехидрати, макар че някои (като меласата и меда) не са вредни. Високото количество захар винаги е заплаха за излишни калории и наднормени килограми.
Най-много бързи въглехидрати има в газираните напитки, нектарите, консервираните сокове, енергийните напитки. В чаша газирана напитка може да се съдържат до 8 ч.л. захар. При продуктите със скрити захари количеството на калориите лесно може да излезе извън контрол.
Скрити мазнини
Голямо количество скрити мазнини има в колбасите, надениците, кренвиршите/пушената риба, хайвера, тортите, сладкишите. Маргаринът съдържа много трансмазнини - те се образуват в процеса на създаването му от течно растително масло. Трансмазнините са характерни за храните, които съдържат растителни мазнини, изкуствено направени твърди - освен маргарин, продукти за мазане, евтини бонбони, шоколад и бисквити.
Много по-лесно е да контролирате мазнините в маслото и растителните масла, затова ги предпочитайте винаги, когато имате съмнения за наличие на трансмазнини в продукта.

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com
https://youtu.be/lwGFsd2yGZU

Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капки Хепавитал - за прочистване на черен дроб и жлъчка.

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Май 2020

Content
LivedaMed2000