0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

57-годишна жена се справи с опасно омазняване на черния дроб, благодарение на капките Хепавитал


Публикуваме писмото на 57-годишната Минка Григорова от София, която победи високостепенно чернодробно омазняване на черния дроб, благодарение на капките Хепавитал

Аз съм диабетик тип II от около 20 години. Вече съм на 57 години. Ималa съм ужасни борби с поддържането на диабета под контрол, тъй като дълго време съм била зависима от храните.

Също така, на 42 години претърпях байпасна операция на сърцето. Обвинявам за това в наследствения и неконтролиран диабет. Другите ми здравословни проблеми включват заболяване на щитовидната жлеза, целиакия и сега мазен черен дроб. Мама имаше цироза, но не употребяваше алкохол. Въпреки грижите, които полагаше за себе си, тя почина на 79-годишна възраст. Вярвам, че просто искаше да умре.

Преди 3 години лекарят ми ме информира, че имам мазен черен дроб. Той изобщо не изглеждаше загрижен за това, така че и аз не бях. Приех го като нещо, което се случва със здравето ми между другото.

Моят единствен грях беше безконтролното хранене. Аз ядях така, както някои хора злоупотребяват с алкохола. Без значение дали се чувствах щастлива или нещастна, аз намирах време и начин да ям. Ядях по много, от всичко. Но, най-много обичах сладките храни - шоколади, торти, бисквити, десертчета, вафли. Всичко, което можеше да ми бъде под ръка. Сега осъзнавам какво съм си причинила. И понеже знам, че има много хора, като мен, искам да споделя как успях да се справя с омазняването на черния дроб.

Капките Хепавитал са билково средство за прочистване на черния дроб и жлъчката, както и за превенция на такива заболявания на черния дроб, като стеатоза

Преди всичко трябва да знаете, че мазния черен дроб не боли. Дълго време не се разбира, че му има нещо. Проблемът започва да се усеща едва когато омазняването е от по-висока степен. При мен омазняването на черния дроб беше от трета степен - най-високата. Какво усещах? как разбрах, че нещата започват да стават сериозни? Много просто - усещах тежест в дясната страна, под ребрата и вечер чувствах едни такива леко тъпи, но постоянни болки. Известно време се успокоявах с това, че на сутринта вече ги нямаше.

Омазняването на черния дроб, в неговата тежка степен, се откри на една криза, която получих, и заради която трябваше да отида в болница. Там ми направиха изследвания, и в крайна сметка се разбра този дълго пренебрегват проблем. Казах, че джипито ми е забелязало омазняването преди известно време, но не са взети никакви мерки. То и така си беше...

Основната грижа за моето състояние започна след като ме изписаха от болницата. Да си призная, изплаших се. Дадох си сметка, че какъвто и да е наследствения фактор, моето влошено здравословно състояние е факт, заради това, че дълго време игнорирах нуждите на тялото и се тъпчех безразборно с какви ли не храни. Затова още на следващия ден започнах да махам една по една вредните храни от моето меню. Замислих се и какво още мога да направя за черния дроб, за да премахна напълно омазняването. Четох, търсих, и така попаднах на информация за капките Хепавитал. Поръчах три опаковки и започнах най-съвестно да си взимам дневната доза.

Подобрението ми се случи още на втория месец. Малко преди да свърши втората опаковка от капките Хепавитал, реших да си направя изследвания. Още пазя бланката с резултатите, които за пръв път от толкова години бяха надолу. През тази година съм направила две основни прочиствания на черния дроб с капките Хепавитал. Планувам да започна пак след Новогодишните празници. За тези 12 месеца аз успях не само да се справя с тежкото омазняване на черния дроб, но и да отслабна с 21 килограма! От тези 21 килограма не съм възстановила нито грам! Това оказа влияние и на диабета, както и подобри работата на сърцето.

Като цяло, вече се чувствам много добре, много тонизирана, много шен, както казваше майка ми, Бог да я прости.

И всичко това, защото положих адекватни грижи с капките Хепавитал за моя черне дроб - орган, който бях пренебрегвала дълго време!

Минка Григорова от София на 57 години


Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капки Хепавитал - за прочистване на черен дроб и жлъчка.

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юни 2020

Content
LivedaMed2000