0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Ако страдате от омазняване на черния дроб, ХЕПАВИТАЛ ще ви помогне


Ако страдате от омазняване на черния дроб, ХЕПАВИТАЛ ще ви помогне

Аз имах проблем с омазняване на черния дроб, което беше открито случайно при рутинен преглед

Повечето хора навярно дори не подозират, че имат омазняване на черния дроб. И аз не знаех, докато не си направих изследвания.

Някой може да попита, или пък направо да каже - какво толкова, нито боли, нито се усеща по някакъв начин. На практика е така. Ако черният дроб е омазнен, той не боли, не се усеща. Но и не работи както трябва. Иначе казано - черният дроб е болен. Да, положението не е такова, както ако човек има жълтеница, например, но така или иначе този толкова важен орган боледува. А ако не се лекува, омазняването на черния дроб може да предизвика дори цироза. И после хората се чудят защо имат цироза, при положение, че не злоупотребяват с алкохола.

Капките ХЕПАВИТАЛ прочистват черния дроб и жлъчката и предотвратяват появата на сериозни заболявания, като омазняване на черния дроб, камъни в жлъчката и други. ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА!

Другото нещо, което искам да споделя с читателите на вашия сайт е и това, че ако един човек има излишни килограми, то със сигурност черният дроб ще е омазнен. Лекарите наричат това състояние и стеатоза на черния дроб. Така казано, звучи сериозно. Факт е, че състоянието, при което възниква омазняването на черния дроб, почти винаги се пропуска от хората. Дори и да предположим, че човек е бил дебел и е отслабнал, това няма да помогне, не и напълно.

Затова аз направих следното

Започнах прочистване на черния дроб с капките Хепавитал. Те са билкови капки, които съдържат в себе си все полезни за черния дроб билки. Човек сам не може да ги комбинира по този начин. Не е и същото, ако билките, които капките Хепавитал съдържат, се взимат по отделно под формата на чай. В едно с капките Хепавитал, започнах да спазвам и диета. Диетата ми не е кой знае какво - ограничих както количеството на така наречените ползени храни, така и премахнах от менюто си разни мазни храни, разни газирани напитки, сладко, тестени и най-вече пържени храни. И ето, вече осем месеца откакто спрях да взимам капките Хепавитал, омазняването на черния дроб ми се изчисти - само след три опаковки Хепавитал. Сега съм решила да направя още едно прочистване след Коледата, за да съм сигурна, че действително започвам Новата година начисто - здрава и без проблеми с черния дроб и жлъчката.

Христомира Василева от София


Поръчайте

pora4ay_baners2
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капки Хепавитал - за прочистване на черен дроб и жлъчка.

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Декември 2020