0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Билките в капките Хепавитал дават отлични резултати при стеатоза


При стеатоза е добре да не се ползват лекарства, които са пълни с химия, а билки

По-специално искам да кажа, че капките Хепавитал действат много добре, не само върху самия здравословен проблем, но и като детоксикиращ агент.

За да обясня какво е стеатоза, може би трябва да кажа нещо повече за мен.

Аз съм на 37 години, тежа около 100 килограма, плюс-минус и имах стеатоза. Стеатозата е омазняване на черния дроб. Освен омазняването на черния дроб, аз имам все още и диабет от втори тип. Имам и високо кръвно налягане. И това всичко е от моята лакомия. Аз няма да ви говоря глупости, ясно е че 100 килограма не се натрупват сами. Има хора, които страдат от излишни килограми, заради разни заболявания и най-вече заради лекарствата, които трябва да взимат, за да лекуват тези заболявания. Е, аз не съм от тях. Аз съм дебела, защото обичам да ям.

Все още обичам да ям, но истината е, че се ограничавам, макар и не чак толкова много. Искам всичко да се случва плавно.

Отказването от храната е като отказването на алкохола. Хората дори не си дават сметка, но в повечето случаи трупането на излишни килограми се случва заради пристрастеност към яденето. Много коварна пристрастеност е това. Аз мога да го каза от личен опит.

Капките Хепавитал ще прочистят черния дроб и дебелото черво, ще предотвратят омазняването и запека и ще ви помогнат да бъдете здрави и с по-слаба фигура

Колкото до капките Хепавитал, да ги ползвам се реших спонтанно. Никой нищо не ми е казвал, не са ми препоръчани. Аз попаднах на този сайт (vinagizdravi.com) и там прочестох разни неща. Да си кажа правичката, отзивите на другите хора не съм ги зачитала много. Повече обърнах внимание на статиите, които много добре обясняват проблема със стеатозата или омазняването на черния дроб.

Капките Хепавитал използвах в продължение на 4 месеца. Правех си поръчка от сайта, две по две съм си поръчвала опаковките, заради отстъпката. Общо съм използвала 4 опаковки, даже от последната имам малко, не съм я доизпила.

През това време започнах да спазвам диета. Силно казано диета, по-скоро малко се ограничих. Гледах да не ям пържени храни, сладкото малко по малко и него го отказах, защото то ми беше най-големия проблем, спрях да пия газирани напитки. За алкохола също трябва да кажа, че го отказах. Сега от време на време пийвам малко вино, но гледам да не е повече от 2-3 пъти в седмицата.

За периода, в който взимах капките Хепавитал, аз успях не само да се справя с омазняването на черния дроб, но и да отслабна значително. От стоте килограма в началото остана само лошия спомен. Сега съм не повече от 80. И съм напълно убедена, че всичко това - преодоляването на стеатозата, както и отслабването, нямаше да се случат, ако не бяха капките Хепавитал.

Грета Гогова от София


Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капки Хепавитал - за прочистване на черен дроб и жлъчка.

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юни 2020

Content
LivedaMed2000