0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Билковият препарат Хепавитал не позволи на диагнозата цироза да ме убие


Много е страшно да разбереш, че вероятността да се появи неизлечимо заболяване е голяма. Диагнозата цироза е точно едно такова страшно преживяване.

Най-вече, когато започнах бавно да осъзнавам, че тази болест е предстояща. Дето се вика: на тънката червена линия бях застанал, и нямаше връщане назад. Така или иначе, донякъде сам си го причиних това положение - и операцията на жлъчката, и притеснението, че може да имам цироза. Не, не съм алкохолик. Аз съм обратното на алкохолик. Не пия алкохол дори когато имам повод за това. Обаче ядях като за трима. Не само си угаждах, ами направо си омазних живота. Най-обичах пържоли, наденички и други подобни изкушения. За мен месото, особено мазничкото месо, беше нещо като тортите за повечето жени, или бирата за мъжете. Сега, на определени хора от вас може да се стори, че съм прекалявал с храната така, както хората, които пият много водка. Може и така да е - не споря. По-важното е, че успях да се справя с всичко, което ми се стовари отгореми преди около година.

На сутринта на 11 юни 2018 г., след като бе отстранена жлъчката, в болницата ми показаха снимка на черния ми дроб и направо ме зашлевиха с информацията, че съм на границата да имам цироза на черния дроб. Цироза, хора - какво е това? Та аз съм млад, живей ми се и искам да видя децата на децата ми как завършват училище. Това беше мощен и ужасяващ момент - такъв, който буквално изгаря паметта. Това беше преживяване, което започна с много изследвания, погрешни диагнози и, в крайна сметка, промени в начина на живот.

Бях удивен онази сутрин, да науча, че случаят ми е доста типичен. Цирозата, последният стадий на чернодробно заболяване, водеща до чернодробна недостатъчност. Това погрешно смятано за пиянско заболяване може да те връхлети без никакви предупредителни симптоми. Спомням си много ясно думите на моя лекар: „Съжалявам, но няма какво да предложим. Лечението няма да подобри положението ви, ако вие сам не си помогнете."

Моето виждане за черния дроб, който носех в себе си, беше такова все едно виждах смъртоносен звяр, който би ме убил. Колкото и страшно да изглеждаше отстрани, аз нямах никакво намерение да ставам скорошен мъртвец.

Започнах лечение, както казах, след няколко неуспешни опита от страна на различни лекар. Имах късмет, че попаднах на добър хепатолог. Заедно с онова, което той ми изписа, започнах да пазя диета. Колко трудно ми е било, само аз знам. Нито искам, нито трябва да изпадам в подробности. Но, за по-малко от година, успях да отслабна с 11 килограма. Храня се с неща, коти преди не можех да погледна. Пия си редовно капките Хепавитал, ходя да се изследвам и да си следя състоянието. Все още не съм преминал отвъд цирозата. Все още не съм срещнал големия страшен звяр, но знам че ако излезе насрещами, имам едни билкови капки под ръка, с които да го победя.

Милчо Демирев от София


Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капки Хепавитал - за прочистване на черен дроб и жлъчка.

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Май 2020

Content
LivedaMed2000