0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Днес моят черен дроб е по-здрав, благодарение на Хепавитал


Ползвам този здравословен продукт от близо две години. Две години, през които не преставам да славя чудото на природата и невероятната полза от билките.

Капките Хепавитал са моята рецепта за добра работа на моя черен дроб, на целия ми храносмилателен тракт, ако щете. Защото, преди да започна на ползвам билковата формула на фирма Биовитал аз имах и страхотни проблеми не само с черния дроб, ами и със запека.

Много стегнат стомах имах. Случвало се е да не ходя по голяма нужда не с дни, а със седмици. Няма да ви описвам как ме караше да се чувствам това. все едно бях пълна с динамит. Отгоре на това имах едно усещане за безсилие, за липса на енергия, като гаснеща свещичка се чувствах.

За мен е по-добре, че навреме се сетих да взема мерки за моето здраве. Не мислех, че ще е възможно да се почувствам така, както преди 20-на години, когато бях на 21.

Моето име е Гинка и аз съм на 42 години, почти. Както казах, от близо две години ползвам Хепавитал, за да прочистя черния дроб, жлъчката, както и да направя нещо за дебелото черво, което е свързано с моите дългогодишни проблеми със запека, които имах.

Капките Хепавитал - за прочистване на черен дроб, жлъчка и дебело черво. Отлични резултати и ефективно действие още след втората опаковка!

Вече всичко е наред при мен. Изследванията са ми екстра и имам сили и енергия за двама. Най-много ме радва това, че докторите също са доволни от моя напредък. От това, че си спазвам предписаното хранене, че не злоупотребявам с вафлите и другите сладости, които много обичах. Че съм по-слаба, по-мотивирана да стана още по-слаба. преди бях 103 килограма. В момента съм 71. Обаче съм ниска, а трябва още да отслабна. Всичко ще става спокойно и полека, защото изведнъж работите не се случват, не е добре за здравето. А и човек като ги сваля главоломно тия килограми, те не само се връщат, ами се връщат с двойна сила. Никой не иска това. Всеки иска да е щастлив, всеки иска да е спокоен за здравето си и живота си. А това не може да стане ако човек се тъпче с разни боклуци, дебелее и се разболява.

Моето желание за по-добро усещане за здраве, за един живот, в който няма болка и умора ме доведоха до тук. Разбира се, нямаше да успея без Хепавитала. Тези капки си ги взимам така, както е указано, пазя си почивките и се чувствам много добре. Даже много по-добре отпреди.

Затова ви казвам - вземете здравето в собствените си ръце, правете прочистване с капките Хепавитал и се чувствайте здрави и щастливи.

Гинка Тодорова от Варна


Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капки Хепавитал - за прочистване на черен дроб и жлъчка.

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юни 2020

Content
LivedaMed2000