0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Ето как подобрих състоянието при мазен черен дроб само за 3 месеца


Аз бях диагностицирана с мазен черен дроб и успях да се справя с омазняването само за 3-4 месеца. През това време взимах много усилено капките Хепавитал.

Билките в капките ми повлияха добре, като цяло. Може би значение имаше и това, че направих една по-дълга употреба на този продукт. За мен това е много изненадващо.

По принцип аз малко закъснях с лечението. не за друго, а защото не знаех, че имам такъв проблем. Това заболяване е такова, че го има, но се разбира само като се правят изследвания. А кой ще тръгне да си прави изследвания, ако нищо не го боли? И аз така случайно отидох на лекар, защото ми се появи един обрив. Упорита работа, ви казвам. Кожен лекар, невролог, накрая и на гастро отидох. И там стана ясно, че не всичко е толкова добре, колкото изглежда. Изследванията дадоха яснота.

Помогнете на черния дроб да работи по-добре. Подобрете здравето и самочувствието. Поръчайте капките Хепавитал СЕГА!

Сега, самото заболяване не е кой знае какво. Искам да кажа, че ако се хване навреме, може да се излекува. При мен беше малко късно, но въпреки това упоритостта ми беше възнаградена. А моята упоритост се изразяваше в това, че стриктно спазвах препоръките на лекаря за това какво трябва и какво не бива да слагам в чинията, спазвах си диетата и си направих тримесечното препоръчително прочистване с Хепавитал.

Не знам дали положението ще се задържи такова завинаги. По-точно - не знам дали само диетата ще ми помогне. Затова съм решила да правя това с капките на всеки 5 месеца. Сама си го взех това решение. Още повече, че се консултирах доколко една подобна превенция ще е добра за мен. Казаха ми, че няма проблем. В крайна сметка, всичко, което се прави за здравето на черния дроб е добре дошло. А и това са билки. Не е като да се взимат хапчета, не е нещо агресивно.

Така че, послушайте съвета ми. Направете си вашето прочистване система, като мен. Особено ако кантара показва някакви цифри, които на вас не ви харесват. При затлъстяване е почти сигурно, че има мастни отлагания по черния дроб, и без да се правят изследвания. Имайте предвид, че затлъстяването на вътрешните органи е нещо много страшно и не бива да се отлагат мерките за неговото елиминиране.

Христомира Тинкова от Монтана на 45 години


Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капки Хепавитал - за прочистване на черен дроб и жлъчка.

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юни 2020

Content
LivedaMed2000