0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Грижата за здравето на черния дроб не бива да се игнорира!

Много хора сигурно си мислят, че здравето на черния дроб зависи само от това дали пият алкохол или не


здравето на черния дроб Грижата за здравето на черния дроб не бива да се игнорира!

Честно казано, и аз си мислех същото. Промених мнението си едва когато разбрах, че здравето на черния ми дроб не е много добро, и това ясно си пролича от изследванията, които направих.
Болестта ми мога да я описвам дълго. Но сега няма да направя това. Сега ще ви кажа как се справих с положението. Всъщност, грижата за здравето на черния дроб е почти доживотна, затова аз мога да кажа само, че съм подобрила положението си.
Първото, което трябваше да направя, беше да намаля нивата на високия лош холестерол, който имах. Как стана това? Много просто - диета, диета и пак диета. В продължение на два месеца аз не съм яла месо, не съм яла хляб, захарни изделия от всякакъв вид, дори и домашно приготвени и не съм пила никакъв алкохол и газирано. Мисля, че ако продължавам така, след още два месеца мога да стана вегетарианка. Всъщност, това не е лоша идея, защото виждам, или по-скоро усещам как това се отразява добре не само на нивата на холестерола, но и на фигурата ми.
Прочистването на черния дроб го направих, разбира се, с капките Хепавитал. Сега тече третия месец, през който взимам билковите капки, и трябва да кажа, че съм много приятно изненадана от тяхното действие. Надявам се добрите ми впечатления да се запазят, защото имам намерението да продължа да ползвам този препарат.
Това, което ви разказах накратко е пример за това как малката грижа има големи ползи, и колко е грешно да се пренебрегва състоянието на някой орган, само защото няма болка.
Христомира Тополова от София

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com
https://youtu.be/jtAP49vJi44

Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капките Хепавитал са продукт за прочистване на черен дроб и жлъчка.
Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Август 2019

Content
LivedaMed2000