0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Хепавитал ме отърва от 27 излишни килограма и куп болести


Когато започнах да се детоксикирам с капките Хепавитал аз тежах 106 килограма. В момента съм 79. освен излишни килограми аз имах и много болести.

Повечето от тези болести си заминаха заедно с излишните килограми, които имах. В онзи момент, освен проблем с черния дроб, който беше омазнен, аз се борех и с високо кръвно, както и с притеснително високи нива на кръвната захар, въпреки че не бях диагностицирана с диабет. Просто бях на границата. Не успях да се сдобия и с това заболяване.

Плюс всичко това, както и оплакванията произтичащи от високото кръвно, като световъртеж, болки в главата и т.н, често ме боляха и ставите. Все пак, това са повече от сто килограма - горките ми краченца. Как точно съм се понасяла - не знам. Знам само, че в повечето време не исках да се погледна в огледалото.

Хепавитал е средство за отстраняване на омазняването от черния дроб с помощта на билките

Това е, накратко, историята на моите заболявания. В момента кръвното ми налягане е в норма, не съм го вдига, не е и падало критично. Нивата на кръвната ми захар също са добре, малко по малко ликвидирам и остатъците от омазняването на черния дроб. И макар 27 килограма да е една внушителна цифра, имам да свалям още доста. Все пак близо 80 килограма са много за моя ръст. Не искам да ставам супермодел, но не ми се нрави и да бъда това, което бях. Сега мога да нарека моето положение като нещо по средата. Нито съм дебела, нито съм слаба. По-скоро съм коригираща себе си. В процес на реконструкция, нещо такова. И не на последно място - аз успявам да си променям и съзнанието, както и отношението не само към това как изглеждам, но и към собственото си здраве.

Доволна съм от действието на капките Хепавитал. Заедно с тях започнах да спазвам диета, което беше много трудно за мен преди. Аз си бях една чревоугодничка, която все намираше начин да си угоди с нещо допълнително. И нещо друго има. Докато взимам капките Хепавитал аз не само помагам на моя черен дроб да се справи с мастните натрупвания, но и успявам да вляза в ритъм с изхожданията. Знам че това звучи малко грубо, но какво от това. Изхождането е нормален процес, аз съм нормален човек, така че защо да не го кажа? Да, капките Хепавитал направиха червата ми по-редовни, дори и по времето, когато не ги взимам. Защото аз си правя тримесечните почиствания с билковите капки, след това си правя почивка, но продължавам с дисциплината. И така свалих килограмите, подобрих здравето си и се чувствам много добре.

Доротея Василева от София на 41 години


Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капки Хепавитал - за прочистване на черен дроб и жлъчка.

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Май 2020

Content
LivedaMed2000