0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Как и защо боледува черния дроб?

Черният дроб е нашата пречиствателна станция и като такава се случва да се запуши или да пострада. Поради което ние трябва редовно да се грижим за него.
images (37)Най-често черния дроб може да пострада от неправилно хранене или злоупотреба с алкохол и лекарства. Тогава може да се развият подвидове на хепатит, които да не се разкрият дори с години и човек да не е наясно, докато не си направи случайни кръвни изследвания. Тогава трябва да се вземат непременни и спешни мерки, за да не се стигне до нещо по-сериозно. А по-сериозното може да е свързано с увреда на дебелото черво или дори цироза на черния дроб.
Много е важно в този случай да се вземат хепапротектори, които имат за цел да предпазят или възстановят дейността на черния дроб, като премахват лошото въздействие. Както и да променим начина си на хранене и живот като цяло.
Един такъв надежден и съставен изцяло от естествени съставки е хепапротектора Хепавитал. Той ще ви помогне да се почувствате отново в кондиция и да възвърнете живота си. Съставен в съглашение с наука и народна медицина, Хепавитал дава нови сили на всички, които са го изпробвали без да предизвиква отрицателни странични ефекти. За да има нужния ефект обаче е добре да се взима поне няколко месеца, за да бъдете отново здрави и вашият черен дроб да се възстанови.

Поръчайте

pora4ay_baners2
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капки Хепавитал - за прочистване на черен дроб и жлъчка.

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юли 2020