0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Как спестих пари с капките Хепавитал!

Хепатитът е сериозно заболяване, което има характера на хронично, тъй като изисква много време и средства за възстановяването на организма от него. Черният дроб изисква много време, за да бъде отново в кондиция. А за това се искат и много пари.
photoПреди време боледувах от Хепатит и лежах 3 седмици в болница. След това лечението продължи у дома. През всичкото това време приемах силни и съвсем не евтини лекарства. Съответно към края на лечението вече бях на червено. А трябваше да се купуват още медикаменти. Тогава съвсем случайно открих капките Хепавитал, които са изцяло на билкова основа. Рових си из Интернет, когато попаднах на няколко отзива от вече използвали ги хора и останали сравнително доволни от препарата, променил из корен животите им. Реших, че няма какво да губя, затова си взех една опаковка - все пак това бяха билки и правилно дозирани не би трябвало да ми навредят.
С малка доза скептицизъм посетих близката аптека до нас, оказа се че и там ги продават и си ги взех. Какво беше удивлението ми, когато след първата още опаковка почувствах подобрение и то без страничните ефекти на синтетичните лекарства. От три месеца ги пия вече и определно смело мога да кажа, че капките Хепавитал заместиха възстановителната ми терапия, която бе скъпоструваща и не съвсем надеждна.
Сега препоръчвам на всеки с подобен на моя проблем или на приятелите си, които виждам, че имат нужда от прочистване на черния дроб и целия организъм, защото капките са предназначени и за профилактично приемане. С тяхна помощ никога няма да стигнете до положението, в което аз бях някога. Не бих ги заменил за никакви лекарства и химии.
Николай Димитров

Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капките Хепавитал са продукт за прочистване на черен дроб и жлъчка.
Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юли 2019

Content
LivedaMed2000