0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Какво се случи, след като ползвах капките Хепавитал при омазнен черен дроб?


Какво се случи, след като ползвах капките Хепавитал при омазнен черен дроб?

Със здравето ми се случиха много положителни промени, след като започнах да ползвам капките Хепавитал

Аз имах сериозно омазняване на черния дроб. Открих го случайно, при рутинен преглед и изследвания. Не съм имала някакви симптоми, дори не съм и предполагала, че може да имам някакви проблеми с черния дроб. Защото, черният дроб не боли, когато боледува. Може да се разбере по много външни признаци, че нещо не е наред с него, но човек не отдава значение на това. Поне аз ги пренебрегнах още в началото.

При мен всичко започна с една ужасна умора. лягах уморена, събуждах се уморена... Нищо не беше в състояние да ме активизира, да ме накара да се почувствам поне малко по-витализирана. След това започнаха да се появяват разни обриви по кожата, да ме сърби. Това се е случвало, тъй като черният дроб не е могъл да да се справи с прочистването. А не е могъл, понеже е бил задръстен с мазни отлагания.

Капките Хепавитал са билково средство за прочистване на черния дроб и жлъчката, както и за превенция на такива заболявания на черния дроб, като стеатоза

Тук трябва да отбележа, че аз имах излишни килограми. И не просто някое и друго излишни килце, ами аз си бях откровено дебела. Заради това се е появило и омазняването на черния дроб. Особеното е, че черния дроб може да се омазни и при по-слаби хора. Това може да се случи заради приема на лекарства, и то силни лекарства, както и лекарства, които се взимат всеки ден.

Какво се случи с моето здраве, когато започнах да взимам билковите капки Хепавитал. Особеното е, че промяната не настъпи веднага, но остана и след като за известен период спрях приема на капките Хепавитал.

Първо направих едно тримесечно прочистване с капките Хепавитал. Още на втория месец забелязах че онази болнава подпухналост, която имаше цялото ми тяло, е изчезнала. не станах по-слаба, но въпреки това изглеждах по-тънка, по-прибрана. На второто прочистване, което пак продължи три месеца, започнах да свалям, ама много бързо се случи това избавяне от излишните килограми. Явно организма ми е бил подготвен. Кожата ми се изчисти, добих по-здрав вид, а от умората нямаше и следа. За едната година, откакто взимам капките Хепавитал, отслабнах с 23 килограма. Общо съм направила две прочиствания с капките Хепавитал. Като цяло съм много доволна от постигнатото.

Препоръчвам капките Хепавитал на всеки, който иска да се отърве не само от излишните килограми, но и да прочисти и да даде здраве на черния дроб.

Атанаска Минчева на 43 години от София


Поръчайте

pora4ay_baners2
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капки Хепавитал - за прочистване на черен дроб и жлъчка.

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Септември 2020