0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Капките Хепавитал ми помогнаха след криза с жлъчния мехур


За три месеца направих пълно прочистване на организма

След като състоянието ми бе овладяно в болница, се наложи да се погрижа по-добре за здравето на черния дроб. Разминах се без операция, но това не означаваше, че положението ми е цветущо. Поради тази причина реших, че една билкова терапия ще се отрази добре на моя черен дроб и на жлъчката.

Така, търсейки в интернет информация за билки, които са полезни за черния дроб и за жлъчката, аз попаднах на едно страхотно билково средство. Става въпрос за капките Хепавитал. За мен те са истинско откритие, защото съдържат много билки, полезни за черния дроб и за жлъчката. И всичките тези билки имат много добро действие на черния дроб и жлъчката. Всичките над 10 билки представляват силен билков извлек, който само се разтваря в малко вода, и се пие когато и където ти е удобно. Може да се носи на работата, навсякъде. Човек не е обременен да търси начини да вари чай, да прави разни други неща - практично, удобно и много полезно.

Общото време, през което взимах капките Хепавитал е три месеца. Аз реших, че ще е добре да се направи едно такова прочистване, защото при мен положението с жлъчката, а и с черния дроб, не беше добро. Жлъчните колики са сериозно състояние. Три месеца са три опаковки Хепавитал. Трите опаковки на билковите капки Хепавитал ги взех с отстъпка, което е още по-хубаво за мен. Аз, както казах, имах нужда от един такъв период на прочистване, защото все пак това са билки. Те трябва да се натрупат в организма, за да започнат да действат.

От първото ми прочистване с капките Хепавитал минаха 4 месеца. За тези четири месеца не съм имала нито една криза, нито една жлъчна колика не съм усетила. Изследванията ми са почти в норма. Аз не съм и очаквала толкова бързо възстановяване, защото, както казах, състоянието ми беше сериозно. Можех да остана и без жлъчен мехур.

Капките Хепавитал прочистват не само черния дроб и жлъчката, но пазят здравето и на панкреаса

Другото нещо, което ми се случи, докато взимах капките Хепавитал е, че успях да отслабна. Аз проблемите с жлъчката си ги навлякох сама, именно заради многото килограми, които натрупах през последните години. В момента съм с 9 килограма надолу, без много усилия. Разбира се, имам някои съществени промени в диетата, или по-скоро в това, с което се храня, защото аз диета не съм пазила. Просто спрях да ям някои храни, да избягвам пържено, пушено, лютиво. Ще направя още едно такова тримесечно прочистване с капките Хепавитал, като наистина мисля, че ако правя по две прочиствания в годината ще е добре за здравето на черния дроб и жлъчката. Не ми се иска да стигам до операция.

Хепавитал е добре да се взима, когато има някакви такива проблеми с жлъчката. Особеното е, че нейното състояние, както и заболяванията на жлъчката, оказват много голямо влияние на съседните органи. От болната жлъчка страда не само черния дроб, но и панкреаса. Ето например, на мен лекарите ми казаха, че ако бях го толерирала още малко това състояние с жлъчните колики, като едното нищо съм щяла да си повредя панкреаса. А това вече е сериозен проблем. Затова ще е добре да се грижи човек за здравето навреме, за да не се случват ето такива едни неприятни неща и усложнения.

И след като вече има препарат, като билковите капки Хепавитал, аз не виждам смисъл да отлагам грижата за моето здраве. Приканям и вас да направите същото. Правете редовно прочиствания с капките Хепавитал, погрижете се за добрата работа на жлъчния мехур и черния дроб, за да са добре органите около тях.

Минка Калоферова от Пловдив на 47 години


Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капки Хепавитал - за прочистване на черен дроб и жлъчка.

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Май 2020

Content
LivedaMed2000