0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Кои са билките на женското здраве?

Билките на женското здраве са достъпни и може да си ги закупите от всяка аптека. Ето какво може да направите, за укрепите здравето си


билките на женското здраве Кои са билките на женското здраве?

Билките на женското здраве са мощен извор на профилактика и лечение на здравето.
Отдавна се знае, че лекарствените растения могат да поддържат организма по естествен начин. Какви билки трябва да има в аптечката си всяка жена, грижеща се за своето здраве?
ПЕЛИН
Притежава мощно антиоксидантно действие. Горчилката, която съдържа пелинът, стимулира процесите на храносмилане. При оплаквания от слаб апетит, проблеми със стомаха, запек, колики, недостатъчно жлъчеот-деляне пелинът ще стане средството за спасение. Това растение помага и при „женски” проблеми: възстановява менструалния цикъл, намалява болките, избавя от паразити.
КОПРИВА
Това лекарствено растение е ефективно при много заболява ния. Притежава пико-чогонно, възстановяващо, усилващо половото влечение и противоревматично действие. Освен това копривата е много богата на вита мини от групата В.
Коренът й помага при пърхот и укрепва структурата на косите. А чаят от тази билка е полезен при безсъние, загуба на апетит, активизира умствената дейност при хронична умора.
ЛАЙКА
Нашите баби са използвали успешно лайката като антисептично, меко спазмолитично, противовъзпалително средство. Добре е отвара или настойка от лайка да се приема при стомашни спазми, метеоризъм, болки в стомаха. Външно се използва за промивки.
НЕВЕН
Мощен растителен антисептик и антибиотик. Оказва пагубно въздействие върху стафилококи, трихомонади и стрептококи. Помага при възпаление на гърлото, дразнене от ухапване, отоци, при зарастване на рани и изгаряния.

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капки Хепавитал - за прочистване на черен дроб и жлъчка.

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Октомври 2019

Content
LivedaMed2000