0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Надебелях от преумора, отслабнах с капките Хепавитал!


За някои моята история може да изглежда така, все едно се извинявам за това, че съм мързелива. И, да - трупането на килограми от мързел е често срещано. Но, обикновено мързеливците не си признават, нали?

Истината е, че при мен всичко започна с преумора. Бях толкова уморена, че нямах грам сила и желание да се раздвижа. Не правех нищо друго, освен да работя и да ям. Признавам си с ръка на сърцето - аз съм лакома. Обичам да ям. Обичам вкуса на храната. от всичкото ядене на света най-много не обичам паниран кашкавал. Обичам и да работя. Имам интересна работа, добри колеги, разбрани началници. Но, колкото обичам да ям, толкова имам и проблем с яденето.

Поради липса на свободно време, аз развих така да се каже компенсаторно хранене. Нещо като алкохолиците, само че аз прекалявах с храна. Като се комбинира това с умората от всичко, което вършех през деня, ето ви го начина да се трупат килограми и заедно с тях - здравословни проблеми.

С Хепавитал идва не само по-здрав черен дроб, но и по-добро общо здраве, самочувствие и корекция на излишните килограми

Заради факта, че почти наближавах стоте килограма, се оказах собственик на високо кръвно налягане и омазнен черен дроб. И двете заболявания са притеснителни. А в комбинация са си направо животозастрашаващи.

За кръвното пия две лекарства. За мазния черен дроб ползвам само капките Хепавитал. Според изследванията ми това ми е достатъчно. В момента съм по-слаба и заради диетата, която спазвам. Каквото и да е, не може да стане само с лекарства. иска се и малко дисциплина. Същата дисциплина си наложих и по отношение на движението. Сега ходя и се връщам от работа пеша. Това са някъде около 5 километра, които извървявам всеки ден. Пет километра в двете посоки, мисля че е важно да уточня.

Като цяло съм доволна от капките Хепавитал. Те ми помогнаха хем черния си дроб да оправя, хем да ми стане по-редовен стомаха. Защото освен всичко друго, имах и запек. Неприятна история, но поне се радвам, че всичко това остана в миналото.

Интересно е как, ние хората, се амбицираме да направим нещо за здравето си едва когато нещата започнат да се влошават. А не бива да е така. Всеки може да си направи сметката кое е по-добре - да дава пари за лекарства или за подходящи храни, спорт, свободно време и така нататък. Във всеки случай, първото е за предпочитане.

Жечка Григорова от Пловдив на 34 години


Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капки Хепавитал - за прочистване на черен дроб и жлъчка.

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юни 2020

Content
LivedaMed2000