0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Не е важно с колко, а защо ТРЯБВА да отслабнеш!


Когато се говори за отслабване, хората много често казват, че искат да отслабнат с някакви килограми. По-важно е отслабването да се случи заради това човек да е здрав. Или за да се коригира някаква болест, както беше при мен.

Аз имах проблеми с килограмите в продължение на много дълги петилетки. Значи, важно е да се знае, че аз съм била дебела поне от 20 и няколко години. Освен това искам да подчертая, че аз бях дебела, защото обичам да ям. Аз и до ден-днешен обичам да ям. Но се научих да се контролирам. Борбата с моите излишни килограми беше като борбата на алкохолик, който се отказва да пие алкохол. Нещо такова.

Отслабнах докато взимах капките Хепавитал и пазех диета. Аз първо започнах да пия по моя схема капките, и чак след това започнах да пазя диета. Моята схема се изразява в това, че пия капките Хепавитал два месеца и един месец почивам, и после пак. И така постоянно, почти. През цялата година взимам билковите капки.

За първи път ефект забелязах след края на втората двойка от капките, която изпих. И то при положение, че само малко бях започнала да се ограничавам. Направо да се чуди човек как точно е станало това. Но, онова което аз забелязах, явно има значение. Аз започнах да отслабвам след като капките Хепавитал ми нормализираха състоянието със запека.

Прочистването на дебелото черво с капките Хепавитал ефективно решава проблемите със запека

Прочистването на черния дроб е важно нещо, което също трябва да се прави редовно. Но не бива да се отрича и ползата от прочистването на дебелото черво. Това синхронизира работата на целия организъм, със сигурност.

Другото важно нещо е, че като се видях малко поотслабнала, и се амбицирах да отслабна още. Не че не съм спазвала диети и до онзи момент, или да не съм отслабвала. Просто този път отслабването не беше чак толкова голямо, но беше очевидно. За целия период, откакто взимам капките Хепавитал, както и откакто се взех в ръце и реших, че ще отслабвам, аз свалих общо 21 килограма. Иначе, за начало съм взема от билковите капки някъде през 2017-та, септември, или там някъде.

Заедно с отслабването се махат и разни други такива неща, като високо кръвно, световъртеж и постоянната умора. Откакто започнах да взимам капките Хепавитал, всичко това се нормализира.

Това, което искам още да кажа е, че всеки трябва да започне от някъде грижата за собственото си здраве. Аз реших, че моят път е отслабването. Тръгна ли по него, значи ще намеря само хубави неща.

Наска Ковачева от Плевен


Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капки Хепавитал - за прочистване на черен дроб и жлъчка.

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юни 2020

Content
LivedaMed2000