0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Омазненият ми черен дроб стана като “нов” с капките Хепавитал


Преди около година ми беше поставена диагноза мазен черен дроб. Лекарите наричат това състояние стеатоза, но аз предпочитам да му казвам така, както много хора го знаят

Към момента нямам оплаквания и успях да възстановя моя мазен черен дроб, благодарение на капките Хепавитал. Освен, че направих тримесечно прочистване с билковите капки, аз започнах да спазвам и една лека диета. Действието на билките в капките Хепавитал е достатъчно силно, защото изследванията ми бяха почти в норма малко след като бях започнала да употребявам третата опаковка от билковите капки.

Аз реших да се доверя на капките Хепавитал, тъй като неведнъж съм се убеждавала в лечебната сила на билките. Тримесечното прочистване с Хепавитал не ме разочарова, и днес аз препоръчвам тези капки на всичките си приятелки, нищо че сред тях няма такива, които да са диагностицирани с мазен черен дроб. Няма по-правилно и надеждно лечение от превенцията, аз го знам това най-добре.

Онова, което мога да кажа за заболяването мазен черен дроб е следното. Това е болест, която протича без симптоми. Не знаеш дали си болен, не и преди да се направят необходимите изследвания. А аз изследванията ги направих, защото усещах една постоянна тъпа болка, нещо като неразположение, от дясната страна. Все едно нещо ми беше заседнало между ребрата.

Капките Хепавитал ефикасно прочистват черния дроб и жлъчката и помагат да се ограничи омазняването на черния дроб

Особеното при омазняването на черния дроб е това, че този орган се уголемява. Това уголемяване може да бъде усетено само от лекар чрез преглед, който се прави с палация - т.е. лекарят опипва мястото, на което е разположен черния дроб. После, понеже при мен беше налице това уголемяване, ми бяха пуснати изследвания, които трябваше да направя.

Когато направих изследвания стана ясно, че омазняването е от трета степен - сравнително тежко. Самото омазняване на черния дроб се изразява в това, че мазнината се полепва по повърхността на черния дроб под формата на малки мазни капчици. Няма болка, няма никакво усещане. Просто, ако не се лекува това състояние черния дроб се разболява все повече и повече. Даже лекарите ми казаха, че ако не се обърне взнимание може да стане и цироза, което си е доста сериозна опасност не само за здравето на черния дроб, но и като цяло.

Моето подобрение настъпи след точно както някои други потребители са писали в сайта, и както ми беше препоръчано - след като започнах третата опаковка от билковите капки Хепавитал. Билките действат с натрупване. Това означава, че от една опаковка няма как да стане ясно действа ли Хепавитал или не. Затова аз си поръчах направо три. Хем имах за цялото време, хем се възползвах и от отстъпката за количество.

Леката диета, която започнах да спазвам, ми беше дадена от лекар. тя не е нищо особено - без сладко, без газирано. И най-вече без мазно, пържено и пикантно.

Останах доволна от капките Хепавитал най-вече защото действието им е видимо по много начини. Първо - стана ясно от изследванията, които направих след тримесечното прочистване. Освен това аз видимо отслабнах. И не на последно място - чувствам се прекрасно.

Иванка Райкова от София на 41 години


Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капки Хепавитал - за прочистване на черен дроб и жлъчка.

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юни 2020

Content
LivedaMed2000