0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Освободих се от излишните килограми и теглото ми е под контрол


Преди година и 3 месеца беше ми сложена диагноза за мазен черен дроб. Днес омазняването е овладяно, защото ползвах капките Хепавитал.

Когато разбрах за това, че черния ми дроб събира мазнина, аз бях на проверка за друга болест, всъщност. Най-интересното е, че другото заболяване не се оказа толкова сериозно, колкото омазняването на черния дроб.

Какво реших да направя аз, за да си спестя усложненията?

Първоначално новата диета беше много голяма корекция. Трябваше да ям шест пъти на ден, така че трябваше да започна да планирам храненето си. Трябваше и да ставам рано, да закусвам, да приготвям обяд и две закуски - отнемаше ми много време.

Другото нещо, което направих, бе да изхвърля цялата храна, която не трябваше да се яде. Почистих шкафовете си и купих всичко ново.

Адаптирането към живота с мазен черен дроб също така ме засегна социално. Не можеш просто да отидеш и да излезеш с приятели. Трябваше да се обмисли кога ще трябва да ям и разбира се какво ще ям.

С капките Хепавитал, диетата и физическите упражнения аз веднага започнах да намалявам теглото си. Сега се отърсих от всички излишни килограми и теглото ми е под контрол.

Поръчайте капките Хепавитал, направете тримесечното препоръчително почистване и се освободете от излишните килограми

Чувствам се добре и енергийните ни нива са високи. Ако не ям правилно, тялото ми ме уведомява.

Но дали е забавно да си на постоянна диета, ще попитате вие?

Така, благодарение на диетата, знам колко храна трябва да ям, за да имам шест хранения на ден. Никога не съм гладна, всъщност винаги съм сита.

Трябва да положиш известни усилия в този начин на живот. Аз съм много внимателна, когато пазарувам. Никоя от първите три съставки на един продукт не трябва да съдържа разни забранени съставки или не особено полезни е-та.

Бъдете внимателни към етикетите на храните - често рекламираните храни са най-опасни. И не заради друго, а защото много хора се доверяват на това, което виждат по телевизията.

Избягвайте нещата, които не трябва да ядете. Ако ги имате в къщата, изхвърлете ги. Щом не е там, значи не можете да го изядете.

Румяна Янакиева от София


Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капки Хепавитал - за прочистване на черен дроб и жлъчка.

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Май 2020

Content
LivedaMed2000