0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Почувствах се по-добре с Хепавитал!

Болестите на черния дроб и жлъчката безспорно са неприятни и могат да доведат до много странични действия и болести като цяло. Веднъж повредила се, филтърната система на тялото води до редица усложнения.
30172831_1_585x461Не и ако съществува безвреден начин това да се промени. Днес, когато науката и медицината е така напреднала, а хората все повече обръщат очи към природата, не може да не се стигне до силен препарат, но изцяло на билкова основа. Такъв е Хепавитал - капки, в помощ на заболелите черен дроб и жлъчка, или просто профилактично средство, прочистващо организма и не позволяващо да се натрупат опасни токсини, които да доведат до редица болести.
Точно, както стана и при мен. На 32 години съм, а страдах от толкова много хронични болести, че спокойно можех да сложа в малкия си джоб всички баби и дядовци. Всичко това идваше от лошия и неправилен начин на живот, на хранене и от нерви и напрежение на работа. Въртяща се в един омагьосан кръг, така и не разбрах кога черния ми дроб започна да страда. Защото, както ми обясниха лекарите, когато има нещо ненаред в нашия живот, черния дроб и кожата са първите органи, които реагират, опитвайки се да ни предупредят.
Но при мен предупреждението беше след като болестта бе факт. И се започна ходене по мъките и по различни доктори. Докато най-накрая изпила неимоверно голямо количество лекарства, посетила всички възможни клиники, не се сблъсках съвсем случайно с Хепавитал. Казах си, че след като е на билкова основа не пречи да пробвам, със сигурност няма да ми навреди толкова, колкото синтетичните лекарства.
Сега, година по-късно се радвам, че тогава си казах така, защото от възпаленията и болестите ми няма и помен. Благодарение на Хепавитал, които прочистиха кръвта и организма, и нежно успокоиха болестта, сега отново се чувствам добре и мога да се радвам на живота. Без никакъв стрес и напрежение повече!
Лидия Манолова от Пловдив

Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
еmail: info@kapkite.com

 

Капките Хепавитал са продукт за прочистване на черен дроб и жлъчка.
Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Май 2019

Content
LivedaMed2000