0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Преди да отслабна: Възстанових се след дълго боледуване с Хепавитал


Преди около 3 години реших, че е време да отслабна. За целта започнах да спазвам една диета, която беше рекламирана в голяма фейсбук група

Няма да изпадам в подробности за коя група става въпрос. Не защото ме е страх, не защото се притеснявам или нещо друго, а просто защото мисля, че ако на мен не е помогнала, има други, на които е. Само ще кажа, че става въпрос за така наречената кетогенна диета. Защото това, което повечето хора наричат кетогенна диета, не е кетогенна диета, а просто неин вариант.

Та, да си дойдем на думата. Аз съм на 46 години. Висока съм около 1,67 и когато започнах да се храня по онзи решим, тежах 102 килограма. Ужасно много излишъци имах тогава. Излишни килограми, излишно високо кръвно налягане, висок холестерол. Всичко ми беше в повече, всичко беше високо, високо, високо...

Може би трябва да уточня, че спазвах тази така наречена диета около една година, почти. Бях много стриктна. В интерес на истината - отслабнах. Но на каква цена...

Онова, което ми остана от диетата, беше една постоянна болка в ставите, зверска отпадналост, постоянна умора, сиво-жълтеникав тен на лицето - все едно бях умряла. След направените изследвания стана ясно, че черния ми дроб не е наред, че бъбреците не работят както трябва. Освен това, кръвно, холестерол и кръвна захар все още си бяха високи.

Капките Хепавитал прочистват черния дроб и възстановяват добрата работа на целия организъм - с доказаната сила на билките!

Наложи се да започна да правя лечение на всичките тези оплаквания. Все още пия хапчета за кръвно и за разреждане на кръвта, както и бета-блокер, от време на време. В крайна сметка много хора пият такива хапчета. Но, аз се надявах, че спомощта на диетата някак естествено ще започне понижаване не само на теглото, не само килограмите да изчезнат, но разните му там неща, които идват заедно с излишните килограми. Знаете за какво говоря - високо кръвно, висока кръвна захар и такива неща. Нищо подобно!

Както и да е. Аз се взех в ръце и започнах да се лекувам самостоятелно от последствията от този хранителен режим. Онова, което направих, беше просто.

По отношение на храненето заложих на класическото здравословно хранене, като избягвах да ям каквото и да е след 17:00, без значение какъв сезон е. Е, имало е изключения, заради празници и т.н, но като цяло гледах поне 15 часа да има глад, или пиене само на вода и чай. И, разбира се, взимам капките Хепавитал. Те спомогнаха за възстановяването ми още след като приключих с третата опаковка и започнах да взимам втората серия от тримесечното лечение с билки.

Така се отправих - с простички, доказани методи, без излишно изхвърляне.

Христомира Топалова от София


Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капки Хепавитал - за прочистване на черен дроб и жлъчка.

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Май 2020

Content
LivedaMed2000