0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

При мазен и уголемен черен дроб ползвайте капките Хепавитал


Има много достъпен начин за изчистване на черния дроб, както и за оздравяване на жлъчката, което на мен много ми помогна. Казва се капките Хепавитал.

В началото искам да кажа, че здравословното неблагополучие, което имах, стана факт само защото аз бях доволно незаинтересована към здравето си. И това доведе до някои не особено приятни усещания.

Диагнозата ми е уголемен черен дроб с омазняване. Като усещане това състояние не причинява кой знае какво неудобство. Да, понякога се усеща една тежест някъде там, в дясно, има и болка, но като цяло са ми спестени болки и други такива неща. Това му е коварното на оманяването, че нито боли, нито нищо. Само се вижда. Вижда се, защото за да се случи стеатозата, както лекарите наричат тази болест, трябва да се стигне до едни такива габарити, които не са приятни за никоя жена.

Хепавитал - здраве за черния дроб и жлъчката, по-малко излишни килограми и отлично самочувствие!

Аз съм на 32 години, но в тежките дни, когато не бях добре, изглеждах като на 52. Ужасно, просто ужасно! И не на последно място - хората, които четат това и имат склонност да поемат повече храна, отколкото им е нужна, трябва да знаят, че това ще им донесе само страдание - както физическо, така и психическо. Да, знам, защото аз бях нещо като хранителен алкохолик. Тежка, неприятна история. Хапвам, чувствам се задоволена половин-един час, и след това всичко отива по дяволите. Нито спомен има от огромното количество храна, което съм погълнала, нито ми е по-добре. И това, последното, е най-зле. Усещането, че все по-близо е времето, когато няма да вървя, а ще се търкалям, е ужасно.

Беше ужасно, по-точно. Сега всичко това остана назад, година и почти 11 месеца назад.

Точно преди толкова време беше момента, в който аз използвах капките Хепавитал. За около 5 месеца този невероятен билков продукт ми помогна да се справя с омазняването на черния дроб. Намали се и обема му. Всъщност, всички обеми се намалиха, защото аз просто станах по-слаба. За това време, докато използвах капките Хепавитал на всеки три месеца с около 2 седмици почивка след това, отслабнах с 14 килограма. Вече съм 72 килограма, което е много добре не само за това как се виждам в огледалото, но най-вече за моето здраве.

Слава Богу, че навреме намерих информация за капките и успях да се справя със здравословните си, не на последно място и емоционални проблеми. Точно това е важно - капките Хепавитал промениха не само начина, по който изглеждам, но и как се чувствам.

Препоръчвам ги на всеки, които има здравословни проблеми с черния дроб, жлъчката, както и на хората, които просто искат да направят нещо хубаво за себе си, преди да е станало късно.

Поля Величкова от София на 32 години


Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капки Хепавитал - за прочистване на черен дроб и жлъчка.

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Май 2020

Content
LivedaMed2000