0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Различни състояния - едно билково лекарство!

Винаги съм имала поне по едно заболяване, коего с годините се превръщаше в хронично. И съвсем нормално - лекарствата, които взимах за тях просто нямаха никаква полза.
sifali-300x263В даден момент все едно си пиех бонбони без да усещам резултати. Затова реших, че е време за промяна. Разтърсих се и видях, че и билките може да помогнат при моя гастрито-дерматито-чернодробно заболяване. Започнах с чайове, но явно концентрацията, а и дозата не бяха необходимите, поради което нямаше никаква полза. Почти се бях отказала, когато приятелка ми спомена, че е прочистила черния си дроб и се е отървала от акнето, което мъкнеше с години, с билкови капки Хепавитал. Реших, че е поредното шарлатанство и в началото даже и не помислих да се занимавам да го купувам.
Но след време отново се срещнах с въпросната приятелка и видях колко добре изглежда, а и се чувства. Просто си личеше, че от нея струи здраве и щастие. Затова все пак реших да жертвам малко пари, все пак толкова бях дала за лекарства до този момент, та едва ли щях да усетя разлика. Но разлика имаше още след първия месец и то по посока на здравето ми. Кожата го  усети първа, като забелязах, че сега изглежда по-различна. По-здрава. Макар още да не можеше да се усети пълното му действие, аз си взех още една опаковка Хепавитал. А след това и още.
И днес с чиста съвест мога да кажа: Добре, че този път послушах хората. Защото те ми помогнаха да преодолея неща, които бях носила с години. Сега вече се чувствам нов човек и определено смятам, че парите си заслужаваха.

Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капките Хепавитал са продукт за прочистване на черен дроб и жлъчка.
Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Август 2019

Content
LivedaMed2000