0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

С капките ХЕПАВИТАЛ успях да изчистя омазняването на черния дроб


С капките ХЕПАВИТАЛ успях да изчистя омазняването на черния дроб

Омазняването на черния дроб се появи изневиделица. Изобщо не съм предполагала, че може да имам такова заболяване

Омазняването на черния дроб е състояние, което е факт, въпреки че ние не го усещаме. Не боли, няма кой знае какви външни признаци. Не е като жълтеницата, да кажем. Не е и като при проблемите с жлъчния мехур, които в никакъв случай не минават незабелязано. В много редки случаи черният дроб боли, когато боледува. Трябва да е нещо наистина сериозно, за да разбере човек, че черния му дроб не е наред.

Капките ХЕПАВИТАЛ прочистват черния дроб и жлъчния мехур. Помагат да се отстрани не само омазняването, но и всякакви вредни шлаки и други опасни натрупвания, както от черния дроб, така и от жлъчката и дебелото черво

Аз, например, разбрах че черния ми дроб има омазняване след като ми се наложи да си направя изследвания за постъпване в болница, тъй като от много време имах екзема. Наличието на тази екзема ме притесняваше най-вече защото не се повлияваше от никакви лечения, мазила и лекарства. Онова, което забелязах, след като започнах да използвам капките ХЕПАВИТАЛ, беше че малко по малко кожата ми взе да се оправя. При едно от посещенията ми при моя хепатолог, той ми обясни че когато черния дроб не работи добре, всичко онова, което той не успява да преработи, избива през кожата.

Така се оказа, че благодарение на капките ХЕПАВИТАЛ аз успях да се справя с няколко проблема наведнъж

Искам да кажа, че не ползвам лекарства. Единственото, което започнах да правя, за да се справя с омазняването на черния дроб е това, че пазя диета. Да, аз имах и излишни килограми, заради които черния ми дроб се омазни. Хората, които имат наднормено тегло със сигурност имат и омазняване на черния дроб. Аз не го знаех, но разбрах още че и съвсем не е задължително човек да е дебел, за да има стеатоза, както още се нарича омазняването на черния дроб.

Затова човек трябва да обръща навреме внимание на здравето. Всичко се случва, но един час превенция е равен на няколко дни интервенция. Това трябва да има предвид всеки от нас, ако реши, че някои проблеми не заслужават чак такова голямо внимание.

Радка Стоименова от Варна


Поръчайте

pora4ay_baners2
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капки Хепавитал - за прочистване на черен дроб и жлъчка.

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Октомври 2020