0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

След алкохолно натряване се възстанових с капките Хепавитал


Преди няколко месеца ми се случи да имам алкохолно натряване. Искам още в началото да поясня, че нямам зависимост към алкохола

За да се справя с усложненията, които произтекоха от това аз започнах да взимам билковите капки Хепавитал. Това е естествен продукт, който съдържа много билки, полезни за черен дроб, който е в беда. Възстановяването дойде след три опаковки Хепавитал, като за целта аз направих изследвания. Искам да поясня, че изследванията ги сравних с тези, които ми направиха в болницата, и разликата беше повече от очебийна. И освен, че се виждаше от изследванията, аз я усещах и по себе си.

Трите месеца употреба на капките Хепавитал ги направих по съвет на фармацевт. Имам приятелка, която работи в аптека, и тя ме посъветва да взимам капките по-дълго време, тъй като са билкови и трябва да се наситят в организма.

Алкохолното натряване се случи с мен съвсем случайно. Бяхме се събрали колегите в една вила, и всеки трябваше да донесе по нещо, било то ядене или пиене, или пък и двете. Аз не съм много по алкохола. даже мога да кажа, че изобщо не обичам да пия. Някоя и друга бира лятото, малко вино през зимата - това ми е пиенето. Твърд алкохол изобщо не обичам. Не ми е вкусен. Но, както са казали старите хора - като имало беля да става, ще стане.

Капките Хепавитал са най-доброто средство при омазняване на черния дроб. Погрижете се за здравето на черния дроб! ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА!

Лошото беше, че се подведох по чужд акъл и взех да викам наздраве с някакво уиски, което една от колежките беше донесла. Хубаво било, скъпо било, а накрая се оказа фалшиво. Аз не казвам, че тя е виновна, купила е това, което са ѝ продали, въпреки че не стана много ясно откъде го е взела.

Не знам колко съм изпила. Помня само, че по едно време ми стана много лошо. Зави ми се свят, причерня ми, започнах да повръщам. И повръщах, повръщах - не знам откъде се взе толкова материал за връщане. И накрая вече съм загубила съзнание. Добре, че е имало един колега, който не е пил - Пламен. Цял живот ще съм благодарна на този човек, защото ако не беше той не знам какво щеше да стане с мен.

Самото пиене на това фалшиво уиски е станало причина да ми се изследва черния дроб и да се разбере, че имам омазняване. Случилото се на онази вила е било само катализатор. По-лошото е, че аз съм имала омазняване на черния дроб, което не съм усетила. Изобщо не съм била наясно, че малко по малко черния ми дроб не е работил както трябва. От какво се е случило - не знам. Аз, както казах, нито съм някоя алкохоличка, нито съм кой знае колко дебела. Лекарите казаха, че може и да е от лекарства, защото един по-дълъг период, през който пиех едни такива по-силни обезболяващи.

Изобщо не е нужно човек да е някакъв чревоугодник или пияница, за да му се разболее черния дроб. Причините, понякога, са комплексни и не е ясно какво причинява омазняването на черния дроб. А това състояние, само по себе си, е опасно. Затова трябва да се употребяват капките Хепавитал поне три месеца, за да се предотвратят усложненията.

Траяна Борисова от София


Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капки Хепавитал - за прочистване на черен дроб и жлъчка.

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юни 2020

Content
LivedaMed2000