0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

След хепатит С: Поддържам здравето на черния дроб с капките Хепавитал


Моето мото, което дойде със заболяването хепатит С е: „Ако искате да промените света, започнете със себе си!"

Трябваше наистина да променя много неща, за да мога да се справя с последствията от хепатит С.

За една голяма част от моята промяна помогнаха и капките Хепавитал, които продължавам да взимам. Те ми помагат да прочиствам черния дроб, който освен че беше натоварен от болестта, трябваше да се справя и с пагубните ефекти от силните лекарства, които взимах.

Не всеки човек, заразен с хепатит С, може открито да говори за болестта си. Вирусен хепатит - това заболяване е изключително притеснително, тъй като да си болен от него е нещо срамно. Срамно е, защото повечето хора се сещат само за един от начините, по които може да се заразиш - чрез полов контакт. И за още един - ако си наркоман.

През 2010 г. реших да стана доброволен донор и да даря кръв. За съжаление не ми казаха по телефона дали мога да бъда донор или не, но и не намерих време да отида лично за резултата от предварителния анализ. Оттогава измина почти една година, реших да даря кръв отново, само че в друга болница, и там ми казаха, че имам доживотна забрана за даряване на кръв. Половин минута се чудех какво ли означава това... накрая ми казаха. За да изясня диагнозата, бях изпратена в Окръжна болница, последваха изследвания, още изследвания, докато накрая не стана ясно, че наистина имам вирусен хепатит С.

Капките Хепавитал помагат при възстановяване от тежки чернодробни заболявания, като стеатоза, цироза и различни видове хепатит

Попитах как се предава този вирус и получих категоричен отговор: „Това е болестта на наркоманите и проститутките".

Обичам да спортувам, обичам да пътувам, не пия алкохол, не пуша, така че думите на лаборантката ме шокираха. Попитаха ме и за съпруга ми, тъй като по принцип заразата можеше да настъпи по време на незащитен полов акт. Попитах го за това, той ми отговори, че е здрав. По-късни тестове потвърдиха, че той няма хепатит С.

Какво да ви кажа... Животът с хепатит не е по-различен от онзи без хепатит. Просто трябва да се внимава за някои неща. Например, имам си собствени инструменти като ходя на маникюр и при зъболекаря. Беше ми проведено лечение с имуномодулатор, което продължи три месеца. След него лекарите ми казаха, че здравето на черния дроб е моя отговорност. И понеже аз съм отговорна към здравето си, спазвам диета, взимам си капките Хепавитал, продължавам да спортувам... И вече не се разстройвам, когато ме попитат дали съм наркоманка, след като им кажа, че имам хепатит С. Просто се усмихвам и продължавам напред.
Но продължавам да приемам Хепавитал, тъй като черният ми дроб има постоянна нужда да бъде в кондиция.

Жана Димитрова от Пловдив


Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капки Хепавитал - за прочистване на черен дроб и жлъчка.

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юни 2020

Content
LivedaMed2000