0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

След операция на жлъчка: Хепавитал ми помогна за възстановяването


Преди година и три месеца ми направиха операция на жлъчка. Махнаха я изцяло. Имаше много усложнения, преди операцията

След като направих операция на жлъчка започна моето истинско възстановяване. Много време изкарах, много време търпях болки, ужасни болки. И тук трябва да кажа, че както това, че жлъчката ми вече я няма, така и всичко, което последва от нейното отстраняване, е по моя вина. Аз бях доста немарлива по отношение на здравето си. И заради това пострадах.

Никога не правете тази грешка - да оставяте здравето си на самотек. В крайна сметка, това, което имаме, е нашето здраве, както и времето. И двете зависят от нас. От нас зависи как ще си похарчим времето, за какво ще го използваме, както и по какъв начин ще се погрижим за здравето си. И това съвсем не е всичко.

От нас зависи и онова, което трябва да направим, за да не минава времето ни в болести и неблагополучия.

Затова, добре е да започнем грижата за здравето навреме. И колкото и малко да правим, пак е добре. Но да го правим всеки ден.

Аз така започнах. След като направих операция на жлъчката реших, че няма да живея по начина, по който съм живяла досега. Няма да ям по веднъж на ден, каквото ми попадне, Ще направя всичко, за да не си причинявам този дискомфорт.

Така и стана. Заедно с диетата, която трябваше да спазвам, след като ми отстраниха жлъчката, поръчах капките Хепавитал

Тези капки са част от моята оздравителна програма. За целта аз си поръчах три опаковки от билковия продукт. Не само заради отстъпката. Знам, че колкото по-дълго време се използва продукт, в който има билки, толкова по-добре за мен. И не на последно място - това ще е много добре за моя черен дроб, който е допълнително натоварен, заради липсата на жлъчка.

Капките Хепавитал са отлично средство за възстановяване и допълнително здраве на черния дроб след операция на жлъчката

Вече повече от 9 месеца употребявам капките Хепавитал. Много полезен продукт, чиито билкови съставки се отразяват отлично на моето здраве. И благодарение на тях постигнах не само отслабването, от което имах нужда, за да работи добре моя черен дроб, но се отървах и от омазняването на черния дроб. А това състояние може да доведе много усложнения със себе си, ако не се лекува.

Препоръчвам капките Хепавитал на всеки, който иска да направи нещо малко, но важно за своето здраве. И не на последно място - тези капки трябва да се взимат редовно, за да има полза от тях. С една или две опаковки ще е сложено само началото...

Кичка Йорданова Асенова от Бургас на 41 години


Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капки Хепавитал - за прочистване на черен дроб и жлъчка.

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Май 2020

Content
LivedaMed2000