0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Стреснах се, когато се озовах в болницата за операция на жлъчката


Стреснах се, когато се озовах в болницата за операция на жлъчката

Пише ви една жена, която продължава живота си с един орган по-малко. Преди около година и нещо ми извадиха жлъчката.

За да се стигне до това виновна е единствено моята небрежност към собственото ми здраве. както и към това как изглеждах.

Цифрите на кантара отдавна бяха три. Или иначе казано, преди операцията аз тежах 106 килограма. И някак не ми пукаше от това. Само се цупех, когато не можех да си намеря дрехи с моя размер. И най-интересното е, че не се цупех на себе си, а на производителите, на тези който зараждаха магазините. Сърдех се и обвинявах всички други, но не и себе си. И продължавах да ям. След като съм обядвала стабилно "забивах" и още две парчета торта, за завършек на оливането. И ми ставаше гадно. Човек, ако хапне нормално, чувства прилив на енергия. На сила, ако се храни здравословно. На мен ми се приспиваше, а дълго време след това нямах сила да стана от стола. И така си продължаваш - дремейки, спейки, мързелувайки. А килограмите се трупаха...

Заедно с това се влошаваше и здравето ми. Но, аз не обръщах внимание на това. Пренебрегвах сигналите на тялото. Не ми пукаше как се чувствам. Точно по същия начин, по който не ми пукаше как изглеждам...

С Хепавитал ще стигнете по-бързо до здравето на черния дроб, мечтаната по-слаба фигура и отлично самочувствие

Всичко е свързано. Всичко е от значение. Как се чувстваш, как се храниш, как изглеждаш... Аз пренебрегнах първите сигнали. И така се озовах в болница, с жлъчка, която имаше вид на швейцарско сирене - дупка до дупка. И до всяка дупка - камък. Колко болки преживях, колко ми беше тежко, как страдах... И най-интересното е, че отлагах операцията, търпях болките, за да се самонакажа. глупаво и неразумно от моя страна, но необходимо.

В последствие станах различен човек. В момента съм по-слаба с 30 килограма. и все още съм дебела. Защото тези 86 килограма са много за моята височина от 1,67. Тежат ми, все още ми тежат. от тях ме болят ставите. Заради тях се задъхвам и все още не мога да си купя дрехите, които ми харесват. Но, онова, което знам е, че тези килограми ще продължат да спадат. Защото вече имам друго отношение към здравето си, към начина по който се чувствам и към това как изглеждам.

Никога повече няма да си причина това, което доведе до операция на жлъчката. Капките Хепавитал ми помагат, подкрепят ме в борбата с многото килограми, които имам да свалям, както и подкрепят здравето на черния ми дроб, който сега има нужда от повече грижи и внимание. Не само, защото жлъчния мехур го няма, но и защото имам да се справям с остатъчно омазняване на черния дроб.

Мира Георгиева от София на 41 години


Поръчайте

pora4ay_baners2
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капки Хепавитал - за прочистване на черен дроб и жлъчка.

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Ноември 2020