0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Възстанових се след омазняване на черния дроб с капките Хепавитал


Без лекарства, с помощта на билковите капки Хепавитал, се възстанових след омазняване на черния дроб

Здравейте, мили хора от фирма Биовитал! Искам да ви благодаря за това, че ми отделихте време и подробно ми обяснихте действието на капките Хепавитал. С тяхна помощ, и без лекарства, аз успах да се възстановя след омазняване на черния дроб.

Нека споделя малко от моята история със заболяването, което имах, а именно - омазняване на черния дроб. Мисля, че това ще е полезно и за други ваши читатели, както и за хора, които търсят решение на този проблем. Така те ще знаят как да си помогнат, преди да е станало късно. Ако навремето, когато ми откриха на мен омазняване на черния дроб, бях започнала да взимам капките Хепавитал, може би нямаше да стигна до последната и малко фатална степен на омазняване на черния дроб.

Капките Хепавитал са билково средство за прочистване на черния дроб и жлъчката, както и за превенция на такива заболявания на черния дроб, като стеатоза

Това заболяване, което лекарите наричат стеатоза, е много коварно. Има такъв момент при него, че то започва да протича без симптоми. Нито боли, нито сърби, нито има някакви външни проявления. Другото, което трябва да се знае за омазняването на черния дроб е, че може да го имат както много слаби хора, така и такива, като мен, които не си знаят мярката и всеки път ядат като за последно.

Омазняването на черния дроб се случва когато човек прекалява много с храна. Понякога не е задължително храната непременно да е мазна. Може да е всякаква, но главното, което провокира натрупване на мазнини в черния дроб, са бързите храни и сладкишите. Както, разбира се, и количеството е важно. И понеже омазняване на черния дроб се случва и като се пие алкохол, хората, които злоупотребяват с алкохола също трябва да се наблюдават. Поради тази причина омазняването на черния дроб е два вида - алкохолно и неалкохолно омазняване. Моето е от втория вид.

Като започнах да употребявам капките Хепавитал, аз не мислех, че те ще окажат влияние и на килограмите ми. Обаче, след три месеца употреба на капките аз отслабнах с 13 килограма! Хем не съм спазвала кой знае каква диета. Просто ограничих някои храни, които обичах да ям преди. Вече не хапвам нито мазно, нито пържено, нито готова храна... Със сладкото е малко проблем, защото имах епизоди през тези три месеца, понеже си позволявах, макар и не в такива количества, както преди. Явно има ори мен някаква зависимост от сладкото... Това предстои да го коригирам, и предполагам че няма да ми е толкова трудно вече.

Като цяло, резултатът от използването на капките Хепавитал за около три месеца е, че вече съм с първа степен омазняване, вместо с трета, както бях. Аз, така или иначе, ще продължа да си правя прочистване на черния дроб и жлъчката с капките Хепавитал и занапред. Това означава, че не само ще подобря още повече здравето на моя черен дроб, но и ще отслабна още повече.

Милка Добрева от София


Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капки Хепавитал - за прочистване на черен дроб и жлъчка.

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Май 2020

Content
LivedaMed2000