0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Възстановявам се след тежко боледуване с капките Хепавитал

Отминалата зима не беше никак добра и лека за мен. Затова сега се възстановявам след тежко боледуване с капките Хепавитал


тежко боледуване
Моето тежко боледуване не е свързано с черния дроб. За съжаление той е само потърпевш. Стана така, че изкарах няколко настинки, после и вирус ме свали... И накрая, за да ме довърши съвсем, се разболях и от пневмония. Тежка работа, тежко лечение, тежки дни за моя черен дроб с всичките антибиотици, които ми се наложи да изпия. Ужасно беше, още по-ужасно се чувствах. То не че сега се чувствам много по-добре, но благодарение на билковото лечение, което предприех, усещам че има подобрение.
Избрах билките за възстановяване, защото през последните месеци и без това се задръстих от всякакви химии. Изпих много хапчета, беше нужно за лечението. Но, всички знаем, че химията е така - за едно помага, на друго вреди.
Сега взимам капките Хепавитал, за да помогна на черния дроб, който е малко зле, според изследванията. Казаха, че имам неалкохолно омазняване на черния дроб, което се лекува, но и може да доведе до някои усложнения, ако не се вземат мерки. Затова аз започнах да спазвам диета, да пия чайове и да се прочиствам с капките Хепавитал.
На този етап се чувствам много добре. Капките Хепавитал наистина помагат и смятам да продължа да ги използвам.
Йорданка Кемерова от Пловдив


Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капки Хепавитал - за прочистване на черен дроб и жлъчка.

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Октомври 2019

Content
LivedaMed2000