0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Вместо с шепа лекарства излекувах черния дроб с капките Хепавитал


Тежка степен на омазняване на черния дроб ме накара да подходя нетрадиционно към проблема, и да се справя с него само за около 3-4 месеца

Преди около година ми поставиха диагноза, която лекарите наричат стеатоза, но повечето хора я знаят като омазняване на черния дроб.

При мен степента на омазняване беше пределна - имах трета степен. Тогава тежах около сто килограма и като цяло не само изглеждах ужасно, но и се чувствах супер зле.

Тялото ми беше покрито с червени петна, които ме сърбяха. Минах през какви ли не лекари и изследвания. То алергия ли не беше, за уртикария ли не се съмняваха... Ходех като гламава от болница на болница, от лекар на лекар. Изнамерих де що има разни групи във Фейсбук за болести и взаимопомощ. И само да прочета, че някой описва състояние, близо до моето, и разказва с какво се е лекувал, започвах и аз. Полза, както може би се досещате, нямаше никаква. И понеже по едно време започнах да имам едни такива "пътуващи" болки, които се местеха от дясно под ребрата към кръста и стигаха чак до лопатките горе, до раменете, реших да посетя гастроентеролог. Там пак трябваше да направя изследвания, защото имаше съмнение за някакъв проблем с жлъчката. Размина ми се операцията на жлъчката, единична криза е било само. Но се разбра, че имам това ужасно омазняване на черния дроб. Най-интересното е, че нищо не подсказваше преди това за такъв възможен проблем. Така разбрах, че черния дроб не боли като боледува. Изписаха ми една шепа лекарства и ме пратиха по живо по здраво да се лекувам у дома. Лекарката само каза, че трябвало да си пия лекарствата и ако може да взема да отслабна малко. Това, последното, и аз го знае. Исках го, даже пробвах няколко диети, но без особен успех. Оказа се, че едно шишенце с билкови капки, които се казват Хепавитал, много скоро ще реши всичките тези проблеми.

Как стигнах до решението на моя проблем? Една колежка ми каза за капките Хепавитал. Нейната свекърва ги била употребявала, преди време, и останала много доволна. Жената имала проблем с дебелото черво, не по-малко сериозен от моето омазняване, но благодарение на лека диета и прочистване на дебелото черво с капките Хепавитал беше успяла да се справи.

Капките Хепавитал прочистват черния дроб, жлъчката и дебелото черво. Справят се отлично и с омазняването на черния дроб

Не ми трябваше да мисля кой знае колко. В началото, преди да поръчам капките Хепавитал, си направих една сметка, че ако не друго, то те ще ми струват доста по-евтино от лекарствата, които пиех. И на своя глава зарязах хапчетата, поръчах капките Хепавитал и започнах да се храня малко по-обрано и ограничено. Четири опаковки от Хепавитала изпих. Имайте предвид, че моя здравословен проблем с черния дроб е доста сериозен. Аз изобщо не съм си и мислила, че една опаковка от билковите капки ще ми реши проблема. Поръчах две, защото ги дават с отстъпка - нещо, което в аптеките няма как да се случи, колкото и промоции и намаления да рекламират.

Първото, което забелязах, след като минах втората опаковка от капките Хепавитал беше това, че кожата ми се изчисти. Няма червени петна, няма сърбежи. Даже тена ми се оправи. Сега е доста по-здравословен отпреди, когато кожата ми беше тънка и суха като оризова хартия. Освен това имах и някакъв сивкаво-жълтеникав тен. Половин година мина оттогава. Напролет ще стане даже една година, откакто се възстановявам без лекарства - само с лека диета и капките Хепавитал. Вече вместо сто килограма тежа 81. Кога съм си представяла аз, че за такова кратко време мога да сваля 20 килограма, почти... И то ги свалих абсолютно здравословно, плавно и постепенно - без да си ги връщам.

А що се отнася до моя главен и най-голям проблем - омазняването на черния дроб, то също върви твърдо надолу. Поне това стана ясно от последните изследвания, които си направих. Освен това, лекарката каза, че черния ми дроб вече не е така уголемен, както преди, което също е супер. Ето защо съм много доволна от капките Хепавитал. И след време, за да затвърдя постигнатото, както и за да се справя докрай с омазняването на черния дроб, ще започна пак да ги взимам.

Симона Куцарова от София на 41 години


Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капки Хепавитал - за прочистване на черен дроб и жлъчка.

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юни 2020

Content
LivedaMed2000