0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Защо Хепавитал е най-добрият хепатопротектор?


Няколко причини да изберете капките Хевапитал между многото продукти за прочистване на черен дроб

Моят случай е следният. Наложи ми се да ползвам качествен хепатопротектор, заради тежко заболяване на черния дроб. Аз имах омазняване на черния дроб в най-тежка, почти критична степен! Още малко и състоянието ми щеше да стане непоправимо и много сериозно. Значи, ако някъде сте прочели, че цироза на черния дроб може да има и човек, който не само че не пие, но и много рядко мисли за алкохол, да знаете, че е така.

За моето състояние мога да кажа само, че всичко се случваше без да има някаква болка, без нещо добри да ми подскаже, че не е наред. Е, имало е от време на време някаква тъпа болка в дясно, но нищо повече. Открих, че имам този сериозен чернодробен проблем заради едни изследвания, които джипито ми пусна. Добави чернодробните изследвания ей така, за всеки случай. А то какво се оказа...

Няма да навлизам в подробности за заболяването. Онова, което е важно да се знае е, че то протича различно при различните хора. Има значение общото здраве, както и това дали човек пие алкохол, как се храни, генетика - сложно е. Всичко си е до човека. И до грижата за здравето, която е решил да полага. Аз, в това отношение, съм много несериозен. Все в последния момент ходя на лекар. А не бива така.

За омазняването на черния дроб лекарства няма. Пази се само диета и се взимат билки или хепатопротектори. Значи, аз съм ползвал 4 различни хепатопротектора, преди да започна да взимам капките Хепавитал. Искам да кажа, че лекарствата, които взимах преди, не са от евтините, не са нещо така случайно подбрани. Препоръчани са, изписани са и т.н. Обаче, полза от тях никаква нямаше. Може би само една - тяхното почти отсъстващо действие ме накара да се заровя в Интернет и да започна да търся "нещо за черен дроб". Казвам "нещо", защото тогава и аз не знаех какво да търся.

Така случайно попаднах на информация за капките Хепавитал. Билкови капки, прилична цена, че и отстъпки дават, ако се поръчат да кажем две или три опаковки. Аз си поръчах направо директно три броя.

Капките Хепавитал прочистват не само черния дроб, дебелото черво и жлъчката, но пазят здравето и на панкреаса

Онова, което още направих, беше да се спра малко в яденето. Особеното при мен е, че аз мога да не ям, но ако ям, ям много. Наведнъж изяждам всичко, което е трябвало и мога да ям през целия ден. А аз мога много да ям!

Затова реших следното. Ще имам един ден в седмицата, през който няма да ям нищо, но ще пия само вода. През останалото време пак ще ям, но ще се ориентирам към по-друг вид ядене. Никакво сладко, газирани напитки и т.н. При тях номера е да не ги купувам. Изобщо, цялата работа е дисциплина и пак дисциплина. Но, колкото и зле да бях именно със спазването на някакви правила, състоянието ми го изискваше. Както казах, аз бях на една крачка от много сериозно чернодробно заболяване.

Така започнах да взимам капките Хепавитал, да гладувам един ден в седмицата (аз си избрах неделята, защото не бях на работа тогава) и да ям и да пия по-малко сладко, както и да избягвам тлъсти и пикантни храни.

Три месеца използвах капките Хепавитал. Това са три опаковки. След като ги приключих, си направих изследвания. Това го правех след всеки хепатопротектор, който взимах. Но, за разлика от преди, след използването на капките Хепавитал всичко беше надолу. Изследванията ми влязоха в норма и останаха стабилни. От омазняването вече почти няма следа. Успях даже да отслабна - нещо, което не мислех, че възможно за мъж на моите години (на 54 съм).

Така че, ако имате нужда от качествен и ефективен хепатопротектор, който и да е на добра цена, поръчайте капките Хепавитал. Аз съм изклющчително доволен от тяхното действие, въпреки че моя случай не беше от най-леките!

Христо Кънев от София

 


Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капки Хепавитал - за прочистване на черен дроб и жлъчка.

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юни 2020

Content
LivedaMed2000