0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Защо ползвам капките Хепавитал при полипи на дебелото черво?


Преди около година и половина направих колоноскопия по повод на оплаквания, свързани с храносмилателната система, и ми откриха полипи на дебелото черво

Аз дори не знаех, че имам полипи на дебелото черво. Даже не подозирах. Оказа се, че при полипи на дебелото черво човек няма кой знае какви оплаквания. Не може да се разбере, че са там.

Цялостното подобрение на състоянието ми се дължи на билковите капки Хепавитал, които започнах да ползвам преди около половин година. Но, нека да разкажа малко по-подробно как се развиха нещата при мен.

Повод да си направя колоноскопия беше една почти непрекъсната диария, която имах. Не можех да отида никъде, ако не изпия поне половин опаковка Имодиум, например. Е, количеството не беше толкова много, но известно време взимах ужасно големи дози Имодиум. Ужасно неприятно и като състояние, и като усещане. Няма да изпадам в подробности. По-важното е, че нищо не беше в състояние да спре тази диария. Няколко посещения при различни гастроентеролози, различни хапчета и никаква промяна в състоянието. Така се стигна до колоноскопията, от която стана ясно, че имам полипи на дебелото черво.

Последва премахване, разбира се. Те са доброкачествени образувания, така или иначе, но трябва да бъдат махнати. Особеното е, че може да се появят пак. Ето защо, освен редовните прегледи има и една такава особеност, че трябва да се спазва както диета, така и да се прави прочистване.

Детоксикацията и прочистването с капките Хепавитал ефективно подобрява работата на дебелото черво, черния дроб и жлъчния мехур.

Започнете още сега да ползвате билковите капки Хепавитал, за да се радвате на добрите резултати възможно най-скоро!

Прочистването е цялостно, то не засяга само дебелото черво. Всичко трябва да се прочисти - черен дроб, жлъчка, стомах. Известно време карах по схемата 5 дни диета и два дни само на вода и чай. Обаче това не е достатъчно. Трябва да се направи и прочистване с билки.

За това прочистване с билки аз избрах билковите капки Хепавитал. Сама нямаше да съм в състояние да го направя, затова избрах билковите капки Хепавитал, тъй като те представляват един много и ефективен букет от повече от десетина билки. Капките Хепавитал прочистват освен дебелото черво и черния дроб, както и жлъчката. В това отношение се оказаха оптимални за моята нужда от прочистване.

Впечатленията ми от този продукт са повече от добри. Употребявам капките Хепавитал вече трети месец. Толкова трябва да продължи препоръчаното прочистване на дебелото черво, черния дроб и жлъчката. А и по принцип този период е нужен на всеки билков препарат, за да се получи натрупване от полезните вещества на билките. Виж, ако трябваше да ползвам чай, положението щеше да е съвсем различно. Сигурно трябваше да пия чай поне година, всеки ден. Това е така, защото концентрацията на полезните билки в Хепавитал е доста висока. Никой чай не може да постигне това, а и у дома няма как да се направи извлек от която и да е билка. Да не говорим от десетина...

За това време, през което ползвам капките Хепавитал, аз мога да каже че се чувствам много добре. Отслабнах, нямам вече разстройство вече и умората ми изчезна. Преди да започна да взимам капките Хепавитал аз се чувствах като изцеден лимон. Сега не е така. Сега съм изпълнена със сила, ведро и леко ми е. Капките Хепавитал не само прочистиха тялото ми, но и ме пазят от образуването на нови полипи - нещо, което е много важно за мен!

Калина Георгиева от Пловдив


Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капки Хепавитал - за прочистване на черен дроб и жлъчка.

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юни 2020

Content
LivedaMed2000