0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Затлъстяването е бавно самоубийство


Ако искате да убиете себе си, но нямате сили да го направите изведнъж, започнете да водите застоял живот. Яжте много, движете се малко, пушете по кутия цигари на ден.

Никой не иска да прочете подобни съвети. Да, обаче много хора правят точно това. Много хора бавно се самоубиват. Знам го, защото аз правех същото, освен това познавам хора, които продължават да издевателствуват над себе си по този начин. От всичко, което ми се случи, докато бях дебела, нещастна и болна разбрах, че истината е тази, която ще ни освободи.

Преди три години аз бях затлъстяла, имах много, екстремно висока степен на затлъстяване на черния дроб, още по-високо кръвно налягане и настроение, което беше ударило няколко дъна. Не едно - няколко поредни дъна!

Десетилетия наред мъкнех болестите и моите стотина килограма, без да ми пука особено. Не е като да не са ми казвали, че съм дебела. Не е като да съм имала този проблем, защото съм страдала от някаква болест. Напълнях от мързел и безхаберие, съчетано с едно по-продължително емоционално преяждане.

Как се оправих? Как от стокилограмова лелка станах 70-килограмова нормална жена? За близо две години ги свалих тези 30-на килограма. А, много бавно, много време, аз искам да отслабна сега и веднага... Не може. Отслабването е като напълняването. Ако искате действително да се отървете от мазните дръжки, които имате, от провисналия корем и огромен задник, трябва да отслабвате бавно.

Аз постепенно въведох два водни дни в седмицата. Дни, през които пиех само вода. Освен това, не спазвах диета. Разкарах всякакви вафли, пасти, Милки, кока-коли и енергийни напитки, семки, хляб, мазнотии. Месо ям два пъти в седмицата. По-често по веднъж на седем дни, даже. Задължително един час гледам да крача с бързо темпо, да тичам леко или да правя подскоци и други упражнения.

Хепавитал - билкови капки, които прочистват черния дроб и жлъчката и помагат при запек и проблеми с дебелото черво

Освен това, през тези три години аз два пъти годишно си взимам по три опаковки Хепавитал, не само заради промоцията. Взимам ги, за да правя прочистване на черния дроб и жлъчката. Защото не очаквайте да се промените кой знае колко външно, ако не направите нещо за вътрешните промени. Няма как с болен, трудноработещ черен дроб да се оправите. И тук не става въпрос само за отслабването. Тук иде реч за цялостна, комплексна промяна. Аз постигнах това с капките Хепавитал, прочистване по половин година, неядене, умерен спорт и зверска дисциплина. Убедена съм, че вие, които четете това, може да постигнете същото, че даже и да ме надминете. Не е толкова сложно. Просто трябва да обичате себе си малко повече.

Нина Горанова на 32 години от град София


Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капки Хепавитал - за прочистване на черен дроб и жлъчка.

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Октомври 2019

Content
LivedaMed2000