0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Черния дроб и как да го пречистим с букет от билки

Черният дроб и жлъчката са нашата пречиствателна система, която ни помага да бъдем здрави и в кондиция. Само, че за да работят правилно, то трябва да са периодично пречистване.
gallbladderВ този много важен орган се извършва един много важен процес, при който процес голяма част от токсините, навлезли в организма биват трансформирани в нетоксични водноразтворими вещества. Според медиците при болестта на Алцхаймер се счита, че има увреждане на някои от ензимите, които вземат участие в прочистващите процеси на металиране и сулфониране.
Клетките на черния дроб привличат сяросъдържащите и метилсъдържащите аминокиселини, като така извличат замърсителите и ги изкарват като водноразтворими продукти, които не са така токсични и не могат да навредят на организма. След това те продължават пътя си към жлъчката, след което напълно напускат организма. На практика това е една сложна пречиствателна система. 
Но за да работят добре, трябва да са чисти. А за да стане това, ние трябва да се грижим за тях. Изчетох всякакви препоръки, които ми казваха как да се грижа за тези две важни части от тялото си. И че най-важното е те да бъдат пречистени. И освен добро хранене, ми трябват билки, които да подсилят процеса по детоксикиране. А това може да стане само с един начин - като се намери един страхотен билков препарат, събрал в себе си цял букет от билки. 
Намерих Хепавитал съвсем случайно, докато търсех най-ефикасния и нежен начин да направя пречистване на черния си дроб. В него се съдържат толкова много билки, всяка от които освен за черния дроб е много полезна и за целия организъм. Така че нямаше как да не опитам. Освен чист вътрешни органи, щях да получа и подсилена имунна система, тонус и много енергия. И не се излъгах. Три месеца след началото на приема на тези уникални капки се чувствам като заредена с енергия, сякаш черпя енергия от един източник, вечен източник. И имам време за всичко. Никога повече няма да усетя болките в стомаха или черния дроб, в жлъчката или някъде другаде. Кожата ми стана чиста и мека. Какво повече може да иска едно момиче?

Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капки Хепавитал - за прочистване на черен дроб и жлъчка.

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Май 2020

Content
LivedaMed2000