0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Ако очите са напрегнати, тогава черният дроб боледува!


Ако не се грижите за здравето на черния дроб, тогава започнете да пестите пари за операция на очите

Зрението винаги трябва да бъде чисто и добро, особено в напреднала възраст, когато проблемите с очите са особено тревожни. Защото активното дълголетие също зависи от това дали виждаме ясно без чужда помощ.

Очилата са патерици за очите!

Причините, поради които възникват всички видове зрителни увреждания, могат да бъдат разделени на 3 групи: светлинна проводимост, акомодация (способността на очите да променят фокусното разстояние поради свиване и отпускане на очния мускул), цвят и светлинно усещане.

Лещата, роговицата и стъкловидното тяло са отговорни за проводимостта на светлината. Ако имат добра проводимост, тогава зрението също е добро. Роговицата е отвън и може да бъде наранявана от прах и различни механични влияния.

Здравето на лещата зависи, колкото и да е странно, от метаболизма. Затова всеки трябва да си зададе въпроса: правя ли онова, което нужно, за да бъде метаболизмът ми активен? Нарушение на прозрачността на лещата е преди всичко проблем на лошото и неправилно хранене.

Когато човек вижда мушици, отблясъци, особено през нощта, когато спи, и нещо искри в очите му, цветното възприятие също намалява. Това вече са първите признаци, че този човек се храни неправилно от дълго време и не е осигурил нужната храна за очите.

Каква е връзката между очите и черния дроб?

Много здравни експерти препоръчват да подобрите зрението си като дадете на черния дроб повече сила, а връзката е много проста - тонуса на черния дроб определя тонуса на целия организъм, т.е. включително и на очните мускули.

Ако черният дроб е хиперактивен, тогава очните мускули са в състояние на напрежение и това създава ефекта на късогледството ("минус"). Това състояние е по-характерно за детството и юношеството, когато тялото активно расте.

С напредване на възрастта и липсата на адекватни грижи черният ни дроб започва да работи по-зле и очните мускули се отпускат. Следователно зрението има тенденция към „плюс". Ако хиперактивността на черния дроб продължава с възрастта или дори се увеличава, тогава зрението се поддържа в „минус".

Всяко зрително увреждане показва лоша чернодробна функция

Колкото повече токсини в кръвта, толкова по-висока е чувствителността на склерата. Това отново ни напомня, че тялото ни е система. И орган, който осигурява 100% хранене и 70% почистване на организма, трябва да е в ред. Този орган е черният дроб.

Оцветяването на склерата показва някои аномалии в черния дроб, например при различни форми на жълтеница, склерата придобива жълт цвят, а нюансите и наситеността на жълтото отразяват степента на увреждане. А множеството червени вени (предкапиларии) върху склерата показват венозна задръствания, свързани с нарушен чернодробен кръвоток.

cheren drob_2.jpg

Очните заболявания обикновено се причиняват от недостиг на кръв в черния дроб, увреждането му, наличието на анемия, защото кръвта от черния дроб овлажнява и захранва очите, а претоварването на този орган с токсини не позволява на здравата кръв да потече през него. Китайката медицина учи, че тези състояния се характеризират с висока температура в черния дроб и се свързват с възпаление.

Емоционалното състояние на човека обаче е не по-малко важно

Черният дроб е много отзивчив на гняв, негодувание и други негативни чувства. Ако често се карате, ако обичате да заповядвате, ако настоявате да става на вашето, ако сте злобни и отмъстителни, тогава не бъдете изненадани, че имате глаукома, която не се подобрява.

Хората със заседнала работа изпитват смущение във венозния поток, така че очите често се уморяват и работоспособността изчезва. А нашата работоспособност се поддържа от черния дроб. Ако той осигурява правилно хранене на мозъка и очите, тогава венозният кръвоток е добър.

Черният дроб е отговорен и за състоянието (гъстотата) на кръвта. Ако в процеса на работа черния дроб не е в състояние да разрежда кръвта, тя става по-гъста, мозъкът отича и очите се уморяват. Можете да избегнете това състояние с леки физически натоварвания и прием на билки, които да очистят черния дроб, така че той да бъде в състояние да се грижи за това кръвта да е добре разредена.

Спестете време и разочарования от неточни билкови рецепти за прочистване на черния дроб, като започнете прочистване на черния дроб и жлъчката с ХЕПАВИТАЛ - ефективна билкова формула, която се грижи за здравето и добрата работа на черния дроб.

Билковата комбинация на ХЕПАВИТАЛ е двустепенна - част от билките прочистват, а другата част лекуват черния дроб. ХЕПАВИТАЛ дава сила и здраве на черния дроб, благодарение на уникалната комбинация от билки, която в никакъв случай не може да бъде постигната в домашни условия.

КАК ДА ПОРЪЧАМ ХЕПАВИТАЛ - цени и информация за продукта може да прочетете ТУК

Включете в менюто копър, моркови, тиква, цвекло, кайсии, чушки - източници на витамин А. С кръвта витаминът попада в очите ви.

Злоупотребата с алкохол и некачествената храна са вредни както за черния дроб, така и за очите. Разбира се, очите ни не са беззащитни, имат бариера, тоест система за контрол, която ги предпазва от токсини в кръвта, но тази бариера също не е вечна и не е най-мощната - тя също може да пропусне вредните токсини.

В този случай се развива иридоциклит, тоест възпалителен процес в очите, и това е автоимунен процес. Има възпаление на ириса, което се причинява от лошо кръвоснабдяване и води до нарушаване на връзката на окото с централната нервна система. В резултат на това често възникват различни усложнения. Следователно е необходимо да се пречисти кръвта. А за да е чиста кръвта, трябва да се прочисти черния дроб. И това е само една от многото връзки между здравето и добрата работа на черния дроб и очите.

Катаракта е заболяване, свързано не толкова с възрастта според личната карта, а с биологичната възраст. Този процес може да бъде лесно регулиран чрез правилно хранене и прочистване на черния дроб, „страничният" ефект от което е подобрено зрение.

Според източната медицина неправилното хранене причинява дисбаланс на енергията, което води до нарушена функция на черния дроб и отслабване на очите.

Нека си припомним (за кой ли път) какво означава неправилно хранене:

- прекомерни количества храна и напитки, системно преяждане;
- прекомерна консумация на захар и алкохол, мазнини, рафинирано растително масло и др.;
- брашно, хляб, тестени изделия;
- късна вечеря (дори малко количество храна дезактивира черния дроб).

Прочистване на черния дроб с ХЕПАВИТАЛ

След като сте премахнали вредните продукти от вашата диета и сте започнали да се храните рационално, преминете към прочистване на черния дроб с най-добрия продукт, който осигурява отлична детоксикация и здраве на този толкова важен орган - ХЕПАВИТАЛ.

- ХЕПАВИТАЛ освобождава черния дроб от натрупаните мастни депа, които пречат да се прочиства кръвта.

20.jpg

- Билковите капки ХЕПАВИТАЛ прочистват и дебелото черво, като по този начин предотвратяват запека. Нередовното изхождане причинява допълнително "замърсяване" на организма.

- С помощта на капките ХЕПАВИТАЛ ще се освободите и от излишните течности. Това от своя страна ще облекчи работата на бъбреците и сърцето и ще премахне неприятните отоци по тялото.

- Комплексната работа на ХЕПАВИТАЛ ще ви даде като бонус и по-чиста и здрава кожа.

Още за ползите от ХЕПАВИТАЛ 

Според каноните на традиционната китайска медицина: основната функция на черния дроб е, че той е разпределител на енергия в тялото и пази кръвта, когато спим.

Черният дроб е отговорен за детоксикацията на отпадъците и производството на жлъчка, която се разгражда мазнините. С други думи, този орган е главен чистач на нашия организъм. Ето защо е толкова важно черния дроб да е здрав. Ако този орган изпраща достатъчно количество "добра" кръв, очите ще са захранени, овлажнени и зрението ни ще е наред.

Източник: zid.com.ua


Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капки Хепавитал - за прочистване на черен дроб и жлъчка.

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юни 2020

Content
LivedaMed2000