0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Как боли черния дроб?

Черният дроб е отговорен за много функции на тялото


liver-pain
Наличието на боледуващ черния дроб означава, че тези процеси не са ефективни, а това може да доведе до допълнителни усложнения. В някои случаи, чернодробнитe заболявания са фатални. Много заболявания на черния дроб и други органи могат да доведат до чернодробна болка. Познаването на причините и възможностите за лечение ще ви помогне да се справите по-добре с болките в черния дроб.
Като един от най-важните органи в процеса на храносмилането, черния дроб е отговорен за разграждането на храните в енергия, както и за пречистването на кръвта от отровни за организма вещества.
Чернодробните заболявания често се причиняват от инфекции. Начина на живот също е отговорен за здравето на черния дроб. Инфекциите могат да повлияят върху клетките, тъканите и други структури на черния дроб, което води до увреждане на черния дроб и дори до спиране на функционирането на черния дроб.
Броят на смъртните случаи от заболявания на черния дроб е във възход през последните години. Тези заболявания причиняват болки в черния дроб с различни симптоми в зависимост от състоянието.
Чернодробната болка често се бърка с болки в бъбреците, болка в корема, или болки в гърба заради местоположението на черния дроб. Болките в черния дроб се усещат в горния десен квадрант под гръдния кош. Тя обикновено се усеща като тъпа болка, или болките могат да бъдат остри и понякога може да преминават през гърба и нагоре в рамото.

Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
еmail: info@kapkite.com

 

Капките Хепавитал са продукт за прочистване на черен дроб и жлъчка.
Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Май 2019

Content
LivedaMed2000