0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Как да се грижим за черния дроб след настинката и грипа?

Настинката и грипа нарушават множество фини механизми в организма и е необходимо време, за да се поправят вредите


nastinkata i gripa
Дори след настинката и грипа има възстановителен период, през който трябва да се стараем да осигурим на тялото балансиран прием на храна и достатъчно почивка, за да не допуснем физическо и нервнопсихическо изтощение. Необходимо е да се пазим от стрес, тъй като той подрива защитните сили и ставаме уязвими за патологичните микроорганизми.
След настинката и грипа обърнете по-специално внимание на черния дроб. Почти всички лекарства за сваляне на температура съдържат парацетамол, а той много натоварва черния дроб. Неслучайно повечето такива медикаменти трябва да се приемат през минимум 4 часа. Четири грама е допустимата денонощна доза, при 7,5 г в рамките на 24 часа обезболяващото и температуропонижаващо вещество започва да нанася вреди, твърдят специалистите.
Балансираната диета, физическите упражнения, достатъчното време за почивка и сън се отразяват благотворно на черния дроб и неговите функции. Ако включите в менюто си продукти, богати на фибри, ще регулирате движението на червата, от което ще се подобри цялостната работа на черния дроб. В случай че апетитът ви се е засилил, наблягайте на плодове и салати и избягвайте висококалорични и тежки храни. Имайте предвид, че преяждането подлага на стрес черния дроб. Дръжте под контрол приетото количество захар и протеини. Препоръчително е да пиете повече вода и други течности. Така ще подпомогнете почистването на черния дроб по естествен начин и извеждането на токсините от организма.
Билките розмарин и магарешки бодил съдействат за регулирането на чернодробните функции и производството на жлъчка. Сауната също освобождава тялото от натрупаните вредни вещества. След това трябва да пиете повечко течности, за да възстановите водния баланс.

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com
https://youtu.be/lwGFsd2yGZU

Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
еmail: info@kapkite.com

 

Капките Хепавитал са продукт за прочистване на черен дроб и жлъчка.
Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юли 2019

Content
LivedaMed2000